Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » SEB (Middelmaat)

SEB (Middelmaat)

SCHITTEREND LIEF MANNETJE SEB, HEEFT HET ERG ZWAAR IN HET ASIEL!

Seb is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Seb heeft het heel zwaar in het overvolle en drukke asiel, waardoor hij onzeker en ongelukkig wordt.

Seb is een fantastisch leuke en lieve hond, die ook goed met andere honden kan opschieten.

Voor Seb is het noodzaak dat er zo snel mogelijk een baasje gevonden wordt, waar hij eerst heerlijk tot rust mag komen van alle drukte, om daarna weer volop van het leven te genieten samen met zijn nieuwe baasje.

Bij wie mag deze lieverd komen wonen?

Seb heeft een baasje nodig die begrijpt dat hij tijd nodig heeft om aan zijn nieuwe situatie te wennen, maar kijk eens wat een beauty.

Dit asiel is een gemeente asiel in Roemenië waar door een klein team van vrijwilligers al het werk wordt gedaan zonder enige hulp van de gemeente. Zij zijn volledig afhankelijk van donaties zoals van onze stichting.

Op dit moment is er een No-kill beleid, De vrijwilligers organiseren sterilisatie projecten echter toch blijft het aantal honden stijgen.

Zij zijn dan ook erg bang dat vooral de oudere honden hiervan de dupe worden en uiteindelijk de burgemeester toch besluit tot inslapen

Wij staan in direct contact met de opvang van Seb.

In zijn geboorteland Roemenië heeft deze ziel geen kans op een lief baasje en daarom is ons gevraagd hem te bemiddelen.

Na een positieve procedure reist Seb naar zijn baasjes in Nederland..

Naam: SEB
Geslacht: Reu
Formaat: Normale middelmaat ongeveer 50 cm
Type: Mooi kruising
Leeftijd: ongeveer 3 jaar
Sociaal: Ja heel lief maar heeft een kans nodig
Kan met kinderen: Ja maar wij plaatsen hem niet binnen een drukke (gezins)situatie met jonge kinderen
Kan met katten: Onbekend kan niet getest worden
Gevaccineerd : Ja
Gecastreerd: ja

Elke hond die in een nieuwe situatie komt, moet acclimatiseren en begeleid moet worden in zijn of haar nieuwe leven. Geduld, tijd en opvoeding en inzicht is dus essentieel. Kant en klaar honden bestaan niet.

Denk dus goed na voordat u reageert om een rescue hond een 2e kans te geven.

Alle honden die wij bemiddelen voldoen aan de Europese eisen voor vaccinatie, gezondheid en transport.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkostenbijdrage voor SEB  is: 345,00 euro.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com