Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » SASHA EN ZOLI (Middelmaat)

SASHA EN ZOLI (Middelmaat)

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

SASHA EN ZOLI TWEE LIEVERDS DIE ALTIJD BIJ ELKAAR ZIJN GEWEEST DOOR DIK EN DUN.
TWEE LIEVE VROLIJKE MAATJES VOOR HET LEVEN.

Sasha en Zoli zijn gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Sasha en Zoli
(Deze volgen binnenkort)

Sasha en Zoli, twee hele leuke lieve honden. Sasha is een rustig meisje, maar houdt ook van spelen met haar vriendje Zoli. Zij geniet erg van aandacht. Zoli is een leuke vriendelijke speelse jongen, maar net als Sasha kan hij zich heerlijk neerleggen en zo een tijdje rusten.

Sasha en Zoli hebben elkaar gevonden en zijn al jaren bij elkaar, wij halen deze twee lieve honden ook niet uit elkaar en worden samen geplaatst.

Voor Sasha en Zoli zijn wij op zoek naar baasjes die begrijpen wat een hond nodig heeft, dat zij dienen te acclimatiseren en hiervoor voldoende tijd vrij voor kunnen maken. Onderzoeken wat hun behoeftes zijn en hen daar in willen begeleiden.

Sasha en Zoli zullen nog moeten leren om aan de riem te lopen maar met wat oefenen gaat dat zeer zeker lukken.

Heeft u serieuze interesse, denkt u het juiste baasje te zijn voor Sasha en Zoli vul dan online ons intake formulier in. Match is prioriteit voor bemiddeling.

Het verhaal van Sasha en Zoli:

Sasha en Zoli zijn twee honden die al jaren naast het schooltje waar Crina werkt woonden. Af en toe zaten ze op de boerderij achter het schooltje. En dan kwamen ze weer eens wat lekkers halen bij Crina. Jarenlang trokken deze twee hondjes met elkaar op. Totdat nog niet zo lang geleden ze werden gevangen door de hondenvangers. Crina onze rescuer ondernam gelijk actie en heeft ze gered uit de public shelter.

Crina heeft gevraagd om ze samen te bemiddelen en een "forever home" voor deze twee lieve schatten te zoeken.

Zodra de juiste match is gevonden reizen Sasha en Zoli met de happy-bus naar Nederland.

In Roemenië maken deze twee schatten geen schjijn van kans op een liefdevol huisje.

SASHA

Geslacht: Teef

Leeftijd: geschat door dierenarts, geboren medio :  2013

Formaat: Middelmaat

Type: Prachtige onbekende krusing

Energy level: Gemiddeld

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid  >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins-)situatie

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst:  Sasha wordt alleen samen met Zoli geplaatst

Kan met katten: Onbekend,

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

ZOLI

Geslacht: Reu

Leeftijd: geschat door dierenarts, geboren medio :  2013

Formaat: Middelmaat

Type: Prachtige onbekende krusing

Energy level: Gemiddeld

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst:  Zoli wordt alleen samen met Sasha geplaatst

Kan met katten: Onbekend,

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage is: € 520,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst