Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » RAFFIE (GERESERVEERD)

RAFFIE (Middelmaat)

RAFFIE SUPER LIEF JONG MOOI VENTJE

Raffie is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk de video's van Raffie via onderstaande link

Raffie lust wel een paar brokken
Blije Raffie met zijn mooie ogen

Raffie leert aan de lijn lopen. Het gaat heel goed!

De video's zeggen genoeg, wat een leuke hond :-)

Raffie is gered door een kennis van onze rescuer Sinzi in Roemenie.

Raffie is een hele lieve vriendelijke slimme hond, die graag speelt en rent met andere honden. Katten zijn geen probleem voor dit ventje en hij is ondanks alles gek op mensen. Raffie loopt netjes mee aan de riem.

Zijn verzorger verteld:

Raffie is gevonden bij een toeristenverblijf, uitgehongerd, en was er slecht aan toe. Aan Raffie kon je zien dat hij mishandeld was, en dat ze nog niet klaar waren met hem.

Raffie had een groot stuk ijzerdraad om zijn staart heen gebonden gekregen. Wij willen er niet aan denken wat daar de bedoeling van was, maar zijn redder heeft met veel pijn en moeite de draad er af gekregen en zijn staart verzorgd.

Gelukkig is Raffie er helemaal boven opgekomen. Raffie mag voorlopig blijven bij het toeristenverblijf maar zal daar uiteindelijk weg moeten.

Dit soort honden belanden helaas vaak aan de ketting.

Wij zoeken voor Raffie een baas die inzicht heeft en weet wat een jonge hond nodig heeft. Raffie is een hond die meer nodig heeft dan alleen een blokje om. Een tuin zou heel fijn zijn voor Raffie. Bent u het toekomstige baasje voor Raffie?

Raffie heeft in zijn geboorteland geen enkele kans op een veilig leven.

Zodra de juiste match is gevonden mag Raffie afreizen naar Nederland.

Naam: RAFFIE

Geslacht: Reu

Leeftijd: 1,5 a 2 jaar

Type: Prachtige kruising

Formaat: Middelmaat, ongeveer 45 cm, 22 kg

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders

Kan met andere honden; Ja

Kan met katten: Ja

Energie niveau: Normaal/hoog (immers hij is nog een jonge hond)

Gesteriliseerd: ( wordt gedaan )

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier te downloaden, in te vullen en deze volledig ingevuld aan ons te verzenden naar stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u uw intake invult, hoe serieuzer wij deze nemen!
Het formulier kunt u downloaden via de button rechts boven, of u kunt deze vinden op de contact pagina

De onkostenbijdrage voor RAFFIE is: € 345,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.