Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » NEWTON (Kleine middelmaat)

NEWTON ( KLeine Middelmaat)

NEWTON IS EEN LIEVE KNUFFELBEER
Newton is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Newton
Lieve lobbes Newton
Lekkere krullenbol Newton

Nieuwe foto's volgen zo spoedig mogelijk.

Wie kijkt door zijn warrige vacht heen en ziet de leuke hond onder zijn krullen?

Newton is een vriendelijke hond, kroelt graag met de verzorgers van het privé asieltje.
Hij is een blij mannetje die knuffels niet uit de weg gaat.

Newton heeft lieve vriendinnen in zijn kenneltje waar hij erg  graag mee speelt.

Newton zal als hij gewend is in een nieuwe situatie een leuke hond zijn voor iedereen.

Wij zoeken voor Newton een baas die snapt wat een hond nodig heeft, dat de hond eerst dient te acclimatiseren.
Met veel liefde en geduld zal dit mannetje leren wat zijn familie is.

Newton is niet bekend met de riem en dient dit te leren.

Een lief teefje, gelijkwaardig  hondenmaatje is voor Newton erg belangrijk. Wij bemiddelen hem daarom niet als enige hond.

Zijn verhaal:

Newton is door ons contact Crina gered uit de public shelter (= dodingsasiel)
Momenteel verblijft hij in het prive asieltje totdat hij zijn match heeft gevonden en de reis naar Nederland kan maken.

Newton heeft in zijn geboorteland Roemenië geen enkele kans op een veilig en liefdevol leven.

Zodra de juiste match is gevonden mag Newton afreizen met de happy-bus naar Nederland.

Naam: NEWTON
Geslacht: reu
Leeftijd: 2012/2013
Formaat: Kleine middelmaat
Type: Onbekende kruising
Energieniveau: Gemiddeld
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met andere honden: Ja bij voorkeur vrouwelijk
Gesteriliseerd: Ja.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor NEWTON is:
€
225,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.