Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » MARLIN (Grote middelmaat)

MARLIN (Kleine middelmaat)

MARLIN LIEVE VERLEGEN JONGEN

Marlin is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk via onderstaande links de video's van deze leukerd

Leuke Marlin met zijn verzorgster

Marlin aan het spelen en knuffelen

Marlin is een vriendelijke jongen, houdt van spelen met zijn honden vriendjes, maar kan erg verlegen zijn tegen mensen. Als het ijs gebroken is dan is Marlin een geweldige lieve leuke hond.

Voor Marlin zoeken wij een baasje die met alle liefde en geduld een vertrouwensband wilt opbouwen, en Marlin de tijd geeft om lekker hond te zijn.

Bent u degen die het toekomstige baasje wilt zijn van Marlin?

De moeder van Marlin is op straat bevallen, en ons contact Crina uit Roemenie heeft Marlin met vier maanden gered van de straat samen met zijn broertjes en zusjes.

Marlin heeft in haar geboorteland Roemenie geen enkele kans op een veilig en liefdevol leven.

Zodra de juiste match is gevonden mag Marlin afreizen naar Nederland.

Naam: MARLIN
Geslacht: Reu
Leeftijd: Mei 2017
Formaat: Grote middelmaat, 50 cm 55 cm Ongeveer 20 a 22 kg
Type: Prachtige onbekende kruising
Energieniveau: normaal/gemiddeld
Kan met kinderen: Ja >12 jaar obv ouders/verzorger geen druk gezin
Gesteriliseerd:Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.

Of stuur ons een mail en vraag naar het Intake-formulier: stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor MARLIN is: € 355,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.