Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » MARIO ( Middelmaat )

MARIO (Middelmaat)

LIEVE AANHANKELIJKE MARIO, HIJ WACHT AL ZO LANG!

Mario is gevaccineerd en gezond verklaard

Bekijk de video van deze lieverd via de onderstaande link

Kijk eens hoe mooi hij is!

Mario is door Crina gered, in zijn geboorteland Roemenië. Daar heeft hij geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven. Daarom is onze stichting gevraagd om Mario te bemiddelen.

Wij stellen u voor aan prachtige MARIO, een hele lieve aanhankelijk reu van 5 jaar. Wie geeft  dit hele lieve ventje een kans op geluk?

Mario wacht al zo lang op een lief baasje.
Mario logeert al 4 jaar in het prive-asieltje van Crina, zij heeft hem gered maar helaas heeft deze ontzettende lieverd nog steeds geen baasje gevonden.

Bij serieuze interesse stuur ons dan een mail en vraag naar ons intake-vragenformulier. Helaas is het niet mogelijk een documentje, onze intake, als bijlage via de mail van MP mee te zenden naar u.

Onze email: futuredogs-nl@outlook.com
Wij staan in direct contact met de opvang van Mario

Zodra de juiste match is gevonden, reist Mario zsm naar zijn nieuwe familie in Nederland toe.

Geslacht: Mannetje
Type: Zachtaardige kruising, middelmaat ong. 25-27 kg

Leeftijd:  5 jaar
Energy-niveau: Gemiddeld

Kan met kinderen:
Ja ons beleid >12 jaar obv ouders, geen druk gezin
Paspoort en chipregistratie:
Ja Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage voor MARIO is: 295,00 euro.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com