Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » LASKO ( Klein )

LASKO ( Klein )

Wij stellen u voor aan Vrolijk, Klein, Jong, reutje LASKO, klein formaat. Lasko is, gevaccineerd, gecastreerd en gezond verklaard door een goede dierenarts .

Bekijk de video van deze lieve knuffel op YouTube:

LASKO logeert in een kleinschalig prive asieltje zijn verzorgers vertellen: " Lasko is een speels lief vrolijk  jong reutje, gek op aandacht. Altijd als hij ons ziet wil hij aandacht"  Lasko is gered door ons contact Florin en Bianca.
De mama van LASKO is samen met hem gered, zij was ongewenst en samen met haar zoon op straat gezet.

Lasko heeft in zijn geboorteland Roemenie geen kans op een veilig en liefdevol leven. Zodra de juiste match is gevonden reist Lasko naar NL.

Naam: Lasko
Geslacht; mannetje
Formaat: Klein (ong 35 cm) 7 kg.
Leeftijd; 1,5 jaar jong
Type: Onbekende kruising
Energyniveau: Gemiddeld
Sociaal: ja
Kan met kinderen: ja obv ouders is ons beleid >12 jaar
Kan met andere honden; Ja
Kan met katten: Onbekend kan niet getest worden.
Europees paspoortje: ja
Chip registratie: ja
Gecastreerd: ja
Gezondheidsverklaring ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage voor LASKO is: 345,00 euro.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com