Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » KOKO ( Normale Middelmaat )

KOKO ( Middelmaat )

Prachtige KOKO, een ideale hond.

Neem even de tijd om de hele video van Koko te bekijken op Youtube

KOKO is een kruising labrador retriever, van 3-4 jaar jong,

KOKO vindt alles leuk en loopt prima mee aan de riem, is prima met andere honden en is een echte knuffelkont.
Uiteraard dient KOKO binnen een nieuwe situatie wel te acclimatiseren.

Als u op zoek bent naar een leuke hond, realiseer u dan dat vele kansarme en ongewenste honden zoals KOKO op zoek zijn naar een baasje.

Koko is gered door ons contact Lara in Roemenië en verblijft al een langere tijd bij haar in de opvang.
Onbegrijpelijk dat Koko, een ontzettende leuke en lieve hond nog steeds geen baasje heeft gevonden!

KOKO was voorheen van een oude dame, maar werd toch aangetroffen op straat en gevangen door de hondenvangers.

Lara kende de hond en redde hem op tijd.
Daarom proberen wij door onze tussenkomst KOKO te bemiddelen naar de juiste match.
Zodra voor KOKO de juiste match is gevonden, reist hij naar zijn nieuwe baasje toe.

Naam: KOKO
Geslacht: Reu
Leeftijd: 4 jaar
Formaat; Normale middelmaat; 50-55cm 23kg
Type: Kruising Retriever
Sociaal: ja
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met katten: Neen
Gevaccineerd: ja
Europees paspoortje: ja
Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage voor KOKO is: 345,00 euro.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com