Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » JOEY ( Normale/Grote Middelmaat )

JOEY ( Middel/Grote Middelmaat )

STOERE SPEELSE PUP "JOEY" , JONGE REU.
JOEY is een heerlijk speelse jonge knul, waarvoor wij nu opzoek gaan naar de juiste match.

Kort geleden is JOEY door ons contact Crina , in onze opdracht, gered uit een vreselijk dodingsasiel. Mama Laika is een prachtige blonde labrador retriever, ook zij is nu veilig.  Op foto 4 ziet u mama LAIKA, ook voor haar gaan wij op zoek naar de juiste match. Binnenkort komt zij ter bemiddeling.

Als u interesse heeft om JOEY een eigen mand te geven, neem dan contact met ons op. Zodra de juiste match is gevonden, reist JOEY naar zijn nieuwe familie toe. JOEY logeert in het prive-asiel van Crina,

in zijn geboorteland Roemenië, heeft JOEY geen kans op een veilig en liefdevol leven.

Naam: JOEY
Geslacht: Reu
Leeftijd: Geschat door de dierenarts geboren medio februari 2018
Type: Speelse pup, kruising Labrador Retriever
Formaat: Grote middelmaat/groot (55-60 cm)
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders
Europees paspoort & Chipregistratie: Ja
Gecastreerd: Wordt gedaan

Is JOEY niet de hond die u zoekt? Bekijk dan zeker ook onze andere advertenties met leuke bemiddelingshonden.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkostenbijdrage voor JOEY is: 345,00 euro.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com