Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » EOS ( Middelmaat )

EOS ( Middelmaat )

EOS KANJER VAN EEN SPEELSE ENTHOUSIASTE HOND
Eos is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Bekijk via de onderstaande link een filmpje van Eos

Eos speelt graag in het water
Eos met zijn mama en een gek groot blauw ding op wielen

Eos speelt met een knuffel

Eos speelt met Ursula
Het laatste filmpje van Eos en Lisy

Eos speelt erop los met zusje Lisy

Deze ontzettende vrolijke jonge vent heeft echt zijn eigen familie nodig. Zijn koffertje staat al klaar, waar gaat de reis naar toe?

Zijn zusje Lisy is al in Nederland geadopteerd.

EOS is een kruising herder met vermoedelijk retriever. Eos is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Dit verteld Eos zijn opvang over hem:

Eos is super lief en slim, hij houdt veel van mensen en is graag bij zijn familie in de buurt. Ook is Eos gek op eten.

Als hij speelt, komt hij tussendoor even bij je om je een knuffel te geven.

Hij vind alleen zijn niet zo gezellig, dus een leuk honden speelmaatje om lekker gek mee te doen en te spelen zou fijn zijn omdat hij dit heel erg leuk zal vinden.

Eos heeft een baasje nodig die genoeg tijd heeft om leuke activiteiten te ondernemen want daar geniet hij volop van. Bv Zwemmen, heerlijk wandelen, lekker spelen, een leuke cusurs.

Hij houdt ook van katten, en zal ze soms achterna rennen alleen maar om dat hij wil spelen.

Hij wil graag met iedereen vriendjes worden, kinderen of volwassenen, katten en honden

Wij staan in direct contact met de opvang van Eos.

Zodra de juiste match gevonden is voor Eos, mag hij afreizen naar Nederland.

NAAM: EOS
Geslacht: Reu
Leeftijd: Geboren Mei 2019
Formaat: Middelmaat (50-55 cm)

Energieniveau: Gemiddeld/ Hoog ( is nog een jonge hond )
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar o.b.v. ouders/verzorgers
Kan met katten: Ja katten die honden gewend zijn en in het begin wel begeleiden
Gezondheidsverklaring; Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Online intake-formulier in te vullen of een mail te sturen naar: stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u uw intake invult, hoe beter wij kunnen bekijken en bespreken of er een goede match kan zijn.

De onkostenbijdrage voor EOS is: € 355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

Wij werken alleen samen met Europees gecertificeerde Trace dierenvervoer firma's