Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » DEAN ( GERESERVEERD)

DEAN ( Grote Middelmaat )

PRACHTIGE REU DEAN

Dean is gevaccineerd en gezond verklaar door een goede dierenarts

Bekijk de video van deze kanjer, klik op onderstaande link:
Lieve rustige Dean wil wel een aai
Dean geniet van een beetje vlees
Dean snuffelt lekker rond
Dean geniet van wat lekkers
Dean houdt wel van een knuffel

Wat kunnen wij u vertellen over DEAN?
Dean is prachtig van binnen en van buiten.

Daar zat DEAN dan. Te wachten bij het bankje in het park, op zijn baasje die niet meer terug kwam. Trouw en geen besef dat zijn baasje hem niet meer wilde.

Wij zagen zijn foto gemaakt door Florin ons contact in Roemenië, met zijn eigen prive opvang Ringo Foster.  Dean brak onze harten.

Wij hebben DEAN direct laten ophalen en nu is DEAN binnen het prive opvang, in pension. DEAN liet bij aankomst in de opvang direct een zachtaardig karakter zien en accepteerde zijn nieuwe omgeving.

De dierenarts is direct bezocht, het is een schat van ongeveer 4 jaar, een prachtige ziel in de bloei van zijn leven als ongewenst in het park achtergelaten Bent u zijn toekomstige baasje die hem wel een "Forever" mand wilt geven?

Wij staan in direct contact met de opvang van Dean

Zodra de juiste match voor Dean is gevonden reist dit prachtige mannetje naar NL.

Naam: DEAN
Geslacht: Reu
Leeftijd: Geboren medio 2016/2017
Formaat: Grote Middelmaat 55 cm
Type: Prachtige onbekende kruising
Kan met kinderen: Ja ons beleid > 12 jaar obv ouders/ verzorgers
Gecastreerd: Wordt binnenkort gedaan

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier te downloaden, in te vullen en deze volledig ingevuld aan ons te verzenden naar stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Het formulier kunt u downloaden via de button rechts boven, of u kunt deze vinden op de contact pagina

De onkostenbijdrage voor DEAN is: € 345,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

Wij werken alleen samen met Europees gecertificeerde Trace dierenvervoer firma's