Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » CHARLIE ( GERESERVEERD )

CHARLIE ( Middelmaat )

ONTZETTEND LIEF VENTJE CHARLIE

Charlie is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk de video van dit fijne ventje via YouTube:
Charlie wil heel graag knuffelen
Charlie ontdekt de wereld
harlie is lekker aan het snuffelen aan de riem

Kijk eens naar de mooie Charlie!
Lieve en speelse Charlie

Als u op zoek bent naar een lieve hond die ook van spelen houd, lees dan zeker verder

De verzorgers vertellen over Charlie dat hij een hele lieve en vriendelijke hond is, lekker af en toe aan het spelen is. Zijn vriendje Zipp heeft inmiddels een baasje gevonden. Ook zijn andere maatje Jasper is ondertussen gereserveerd..... Wij zouden het erg verdrietig vinden als Charlie achter blijft op het moment dat Jasper naar Nederland kan reizen...

Charlie is een enorme lieverd, af en toe even gek doen, maar ook op zijn gemakje alles gade slaan en tussendoor een dutje doen.
Charlie kent lopen aan een tuigje, dit vraagt na een lange tijd in een asiel wel de eerste weken wat oefening.

Charlie is getest met katten, hij keek hier niet naar om.
Uiteraard binnen een nieuwe situatie altijd begeleiden.

U kunt Charlie ook op afstand ondersteunen voor de maandelijkse pensionkosten.
** Dit kan al vanaf 10,00 per maand **

In zijn geboorteland Roemenië heeft Charlie geen kans op een liefdevol en veilig leven en daarom gaan wij voor Charlie op zoek naar een geweldig baasje.

Zodra de juiste match is gevonden, reist Charlie af naar zijn nieuwe baasje(s).

Naam: CHARLIE
Geslacht: Reu
Type : Onbekende kruising
Leeftijd: Augustus 2013/2014
Formaat: Middelmaat, ongeveer 45 cm, 12 a 13 kg
Gewicht: 12-13 Kilo
Kan met kinderen: Ja ons beleid > 12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met honden: Ja
Kan met katten: Ja, in het begin wel begeleiden
Gevaccineerd; Ja
Gecastreerd: Wordt gedaan voordat Charlie naar NL komt.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier te downloaden, in te vullen en deze volledig ingevuld aan ons te verzenden naar stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Het formulier kunt u downloaden via de button rechts boven, of u kunt deze vinden op de contact pagina

De onkostenbijdrage voor CHARLIE is: € 295,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

Wij werken alleen samen met Europees gecertificeerde Trace dierenvervoer firma's