Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » ANDOR (Kleine middelmaat)

ANDOR (Kleine middelmaat)

VRIENDELIJK BESCHEIDEN REUTJE ANDOR

Andor is gevacinneerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Bekijk via onderstaande link een filmpje van Andor

Andor loopt mee aan de riem
Andor komt even voor een knuffel

Lekker even knuffelen met Andor

ANDOR, vriendelijk bescheiden reutje geboren medio 2017. Andor logeert tijdelijk in een pension, waar hij prima is met de andere honden.

Zijn verzorger Adi verteld over over hem:
Andor vindt het fijn om aandacht te krijgen, komt naar ons toe voor een aai. Ook is hij speels met de andere honden, maar dringt zich niet op

Andor werd eerder gered uit een vreselijk dodingsasiel waar hij als ongewenst hondje verbleef. Nu logeert hij tijdelijk in een armzalig prive asieltje, uiteraard niet ideaal voor dit lieve mannetje.

Zodra de juiste match is gevonden, reist Andor naar zijn nieuwe familie.
In zijn geboorteland Roemenie heeft hij geen kans op een veilig en fijn leven.

Naam: ANDOR
Geslacht: Reu
Formaat: Kleine middelmaat 40-45 cm ongeveer 12 kg
Leeftijd: Geboren 2017
Kan met kinderen: Ja, geen drukke (gezins)situatie
Gecastreerd:

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.
U vind dit formulier door op de rode ' Ik wil deze hond adopteren'  te klikken rechts naast de foto van de hond.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.

Of stuur ons een mail en vraag naar het Intake-formulier: stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor ANDOR is: € 355,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.