Home » Honden vanaf 1 jaar » MADDY ( GERESERVEERD)

MADDY ( Middelmaat )

PRACHTIG ONTZETTEND VRIENDELIJK MEISJE MADDY

Maddy is een van de 6 honden die wij hebben kunnen redden uit het Mionesti dodings-asiel in Roemenië.

MADDY verblijft nu in het privé asiel van Florin

Florin en zijn team vertellen over Maddy dat ze ontzettend vriendelijk en lief is, en dat ze spelen ook erg leuk vind, en goed kan opschieten met de andere honden. Ook houd zij van heerlijk buiten zijn.

In haar geboorteland Roemenie heeft Maddy geen kans op een liefdevol en veilig leven en daarom gaan wij voor Maddy op zoek naar een geweldig baasje.

Zodra de juiste match is gevonden, reist MADDY af naar haar nieuwe baasje(s).

Match is altijd prioriteit voor bemiddeling

Naam: MADDY
Geslacht : Vrouwtje
Type: Prachtige onbekende kruising
Leeftijd: December 2012
Formaat: kleine/ normale middelmaat ( ongeveer 45 -47 cm)
Gewicht: 18 Kilo
Kan met kinderen: Ja ons beleid > 12 jaar obv ouders
Kan met honden: Ja
Gevaccineerd; Ja
Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake mag MADDY naar Nederland afreizen

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor MADDY is: 295,00 euro.

Voor onze plaatsingsprocedure zie hier. Wij werken volledig Non-profit en volgens de Europese regels mbt vaccinaties, gezondheid en transport.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com