Home » HONDEN tot 1 jaar » RENATE ( Kleine Middelmaat )

RENATE ( Kleine Middelmaat )

RENATE, PRACHTIG JONG MEISJE
RENATE is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Bekijk het filmpje van dit lieve jonge meisje in onderstaande link

Mooi en speels meisje Renate

Renate werd door ons contact Crina aangetroffen niet ver van haar prive-asieltje... Daar zat ze dan, klein, weerloos, afhankelijk van mensen, weggegooid als ongewenst oud papier.... Crina nam haar mee naar haar opvang en dierenarts.
In eerste instantie was zij erg afwachtend maar nu geniet Renate van aandacht en een knuffel. Logisch als je eerst al zo jong ongewenst was.

Nu is Renate zover dat zij op zoek is naar een liefdevol thuis

NAAM: RENATE
Geslacht: Teefje
Leeftijd: Geboren medio maart 2019
Formaat: Op volwassen leeftijd kleine middelmaat (40-45 cm)
Type: Onbekende kruising
Sociaal: Ja, binnen nieuwe situatie rustig opbouwen
Kan met kinderen: Ja, > 12 jaar, wij plaatsen haar niet binnen een drukke (gezins)situatie of leefomgeving
Gezondheidsverklaring; Ja

Zodra de juiste match is gevonden voor Renate reist zij z.s.m. naar haar nieuwe baasje(s) toe.
In haar geboorteland Roemenië heeft dit lieve meisje geen kans op een veilig en liefdevol leven.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkostenbijdrage voor RENATE is: 345,00 euro.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com