Home » HONDEN tot 1 jaar » LISY ( Middelmaat )

LISY ( Middelmaat )

BEAUTY VAN EEN LIEVE PUP LISY,
LISY is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Zie hier een leuk filmpje van Lisy met haar broertje Eos: https://www.youtube.com/watch?v=MA9vtS0PU8Y&feature=share&fbclid=IwAR1KO3hH-iRr1ZB8xrmf6DbVBCawKFXl1QZcbcZt7Ew7Z6eDq6r0UKWWTyM

Zie hier een leuk filmpje van Lisy: https://www.youtube.com/watch?v=HmBj7EC4YEM&feature=share&fbclid=IwAR3V3Bbg-ydCVKNbzT177cM9AZI7nYSdzu0rp4TIHXM5cG4XvGD6jxKewJk

Lisy is een pup van de rekening, haar mama, werd drachtig en verlaten gevonden en gered door ons contactpersoon Sinzi.
Mama Ursula is in alle veiligheid bevallen van haar prachtige pups en zowel de mama en haar pups verkeren in uitstekende gezondheid.

Maar het is tijd voor pups om hun vleugels uit te slaan.

Het zou ook fantastisch zijn als mama Ursula een gouden mandje vind. Op de laatste foto's ziet u de ontzettende lieve mama.
Lisy is aanhankelijk en heerlijk vrolijk, met een paar ogen die altijd lachen. Kusjes geven doet ze dan ook graag.

Wij staan in direct contact met de opvang van Lisy.

NAAM: LISY
Geslacht: Teefje
Leeftijd: Geboren Mei 2019
Formaat: Middelmaat (50-55 cm) volwassen leeftijd
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar o.b.v. ouders/verzorgers
Kan met katten: Ja, in het begin wel begeleiden
Gezondheidsverklaring; Ja

Lisy is op zoek naar een baasje met voldoende tijd voor het opvoeden en begeleiden van een pup.
Als u op zoek bent naar een lieve pup, realiseert u dan dat vele ongewenste en kansarme pups op zoek zijn naar een beter leven.
In haar geboorteland Roemenië heeft zij geen kans op een fijn leven.
Zodra de juiste match is gevonden mag Lisy in September op reis naar Nederland.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage voor LISY is: 345,00 euro.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com