Home » HONDEN tot 1 jaar » FINN (Middelmaat)

FINN (Middelmaat)

ONDERZOEKEND PUPJE FINN

Finn is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Klik op onderstaande linkjes om leuke filmpjes te zien van Finn

Finn speelt met een bal
Finn met broertje Ralph

FINN is een nieuwsgierig pupje, hij vindt alles interessant, de andere honden en kat binnen het gezin is allemaal even leuk. Finn is een grappig onderzoekend pupje en gek op eten :-) Als hij iets spannend vind verstopt hij zijn koppie en denkt dan dat niemand hem ziet ;-)

Ons contact Sinzy  was onderweg met haar man en zoontje, het had die nacht gesneeuwd. Onderweg zag zij buiten de bebouwde kom iets bewegen in de sneeuw. Zij stopte de auto en nam polshoogte en trof 3 kleine hongerige pupjes aan. Ralph, Tina & Finn vol met vlooien. Vermoedelijk daar uit de auto gezet.

Sinzy en haar man bedachten zich geen moment en namen de kleintjes mee. Achter in hun warme auto tussen een autoband waarmee zij onderweg waren naar de garage.

De kleintjes zijn gezond en eten heel goed en verblijven in huiselijke opvang in Roemenië.

Voordat u over gaat tot de adoptie van een pup, willen wij u zichzelf afvraagt of u zich  voldoende op de hoogte gesteld heeft van de zorg

die een pup nodig heeft. Er gaat veel tijd zitten in het opvoeden van een pup/ puber.
Wij hebben nog alles even op een rijtje gezet voor u in ons stuk over Pups en Pubers.

Zodra de juiste match voor hem is gevonden reist Finn  naar zijn nieuwe baasje ,naar NL.  Dan heeft hij zijn 3 vaccinaties gehad.
In zijn geboorteland Roemenië heeft Finn geen kans op een veilig en liefdevol leven..

Naam: FINN
Geslacht: Reu
Leeftijd: Geboren  December 2019
Formaat: Middelmaat
Energieniveau: Gemiddeld
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar o.b.v. ouders/verzorgers
Kan met katten: Ja, in het begin wel begeleiden
Gezondheidsverklaring; Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.
U vind dit formulier door op de rode ' Ik wil deze hond adopteren'  te klikken rechts naast de foto van de hond.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

De onkostenbijdrage voor FINN is: € 345,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier in te vullen en deze volledig ingevuld aan ons te verzenden.