Home » HONDEN tot 1 jaar » EOS ( Middelmaat )

EOS ( Middelmaat )

MOOI LIEF VENTJE EOS
Eos is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Bekijk via de onderstaande link een filmpje van Eos
Eos speelt met Ursula

Het laatste filmpje van Eos en Lisy

Eos speelt erop los met zusje Lisy

Eos zijn mama werd zwanger en verlaten gevonden en gered door ons contactpersoon Sinzi in Roemenie.

Door haar hulp beviel mama Ursula in alle veiligheid van haar prachtige kinderen. maar het is tijd voor de kids om hun vleugels uit te slaan. In het fotoalbum ziet u ook de mama van Eos.

Dit verteld Eos zijn opvangmama over hem:

Eos is schattige jongen, hij houdt veel van mensen, zo erg dat hij wanhopig is als hij je ziet en hij is niet bij je kan komen.

Als hij speelt, komt hij bij je en springt hij  om je een kus te geven.

Hij houd er niet van om alleen  te zijn, dus een leuk  speelmaatje zou hij heel erg leuk vinden. Hij houdt ook van katten, en zal ze soms achterna rennen alleen maar om plezier te hebben.

Hij wil met iedereen spelen, onbekende mensen of vrienden, hij zal iedereen zijn vriend worden, kinderen of volwassenen, katten en honden. Dat heeft hij van zijn moeder, dat hebben al zijn broertjes ook. Ze houden van iedereen en worden vrienden met elke mens of kat of hond.

Eos houdt heel veel van eten, dat heeft hij ook van zijn moeder.

Hij vind rennen heerlijk en springt over een hek om bij zijn verzorger te zijn.  Hij zal altijd een manier vinden om bij je te komen als hij je buiten ziet of hoort en je niet kan bereiken, hij houdt er zoveel van om bij mensen te zijn

Wij staan in direct contact met de opvang van Eos.

Zodra de juiste match gevonden is voor Eos, mag hij afreizen naar Nederland.

NAAM: EOS
Geslacht: Reu
Leeftijd: Geboren Mei 2019
Formaat: Middelmaat (50-55 cm) volwassen leeftijd

Energieniveau: Gemiddeld/ Hoog
Type: Prachtige herder mix
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar o.b.v. ouders/verzorgers
Kan met katten: Ja, in het begin wel begeleiden
Gezondheidsverklaring; Ja

Eos is op zoek naar een baasje met voldoende tijd voor het opvoeden en begeleiden van een jonge hond
Als u op zoek bent naar een lieve hond, realiseert u dan dat vele ongewenste en kansarme honden op zoek zijn naar een beter leven.
In zijn geboorteland Roemenië heeft hij geen kans op een fijn leven.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkostenbijdrage voor EOS is: 345,00 euro.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com