Home » HONDEN tot 1 jaar » CHICA (Kleine middelmaat)

CHICA ( Kleine middelmaat )

LEUKE VRIENDELIJKE SPEELSE CHICA

Chica is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk de video's van dit heerlijke meisje via onderstaande links

Chica eet in alle rust haar brokjes op met een warme jas aan
Chica met haar fosterbroer
Chica is lekker aan het spelen
Kleine Chica ontdekt de wereld

Kijk dat lieve staartje nou eens!

Kleine stoere Chica

Parmantig dametje

Chica is een lief vriendelijk meisje, ze is gek op spelen, maar ook op kusjes geven. ze knuffelt graag.

Chica heeft een klein grappig staartje dat als een propellertje heen en weer gaat.
Chica is heel spontaan naar mensen toe en wil graag met ze spelen. Bent u de baas die met haar wilt spelen, en genieten van haar vrolijkheid Dan heeft u aan Chica zeker een leuke hond.

Chica loopt netjes mee aan het tuigje, dit kunt u zien in onze video's.
Zodra de juiste match is gevonden voor Chica reist zij met de happy-bus naar Nederland.
Nicoletta ons contact  in Roemenie werd gebeld dat er een meisje ongewenst rondliep naast een instellingsgebouw. Nicoletta heeft haar gelijk opgehaald.

Chica is nu veilig ondergebracht bij een opvang.

In haar geboorteland Roemenië, heeft Chica geen schijn van kans op een fijn leven.

Naam: CHICA
Geslacht: Teef
Leeftijd: September 2020
Formaat: Kleine middelmaat, ongeveer 40-45 cm
Energie nivo: Normaal/Hoog immers zij is nog een jonge hond.
Kan met kinderen: Ja, vanaf 12 jaar ( onder begeleiding van ouders)
Kan met katten: onbekend
Europees paspoort: ja
Gezondheidsverklaring; Ja
Gesteriliseerd: nee

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor CHICA  is: € 355,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.