Home » HONDEN tot 1 jaar » BINDY ( kleine middelmaat)

BINDY ( kleine middelmaat)

DIT LIEVE SPEELSE  MEISJE IS BINDY

Bindy is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk de video's van dit schatje via onderstaande links
Bindy lekker aan het struinenBindy houdt wel van aandacht
Bindy springt nog even op

Heerlijke speelse pup

Is ze niet leuk en lief?

Dit lieve  meisje is gek op spelen en de wereld aan het ontdekken.
Bindy is een vriendelijk en open pupje, zij nodigt haar verzorgers uit om te spelen De andere hondjes in de opvang vindt zij prima.

Samen met andere pups logeert zij binnen een prive asieltje. Bindy vindt het fijn om aandacht te krijgen van mensen en is nieuwsgierig van aard. Zij is duidelijk de wereld aan het ontdekken.

Hoe fijn zou het zijn voor haar dit samen met haar nieuwe baasje te doen om zo een vriendschap en vertrouwen op te bouwen.

Wij plaatsen Bindy niet in een drukke gezinsituatie met jonge kinderen.

Bindy is gevaccineerd en heeft een gezondheidsverklaring van een goede dierenarts. Zij mag binnenkort op reis en daarom zijn wij voor haar op zoek naar de juiste match Adoptanten die begrijpen dat een pup nu eenmaal veel tijd vraagt, begeleiding en geduld. De 2de angstfase, pubertijd vraagt nu eenmaal investering en training.

Bent u de persoon die samen met Bindy de mooie kanten van het hond zijn gaat ontdekken? Heeft u voldoende tijd voor de begeleiding en opvoeding van een jong hondje?

Zodra de juiste match is gevonden mag Bindy afreizen naar haar nieuwe familie.

Naam: BINDY
Geslacht: Teef
Leeftijd: Geboren 05-05-2020
Formaat: Geschat door dierenarts ongeveer 45-48 cm als zij volwassen is
Type: Lieve onbekende kleine kruising
Energyniveau: Gemiddeld/hoog zij is immers een pup
Kan met kinderen: Ja >12 jaar obv ouders/verzorgers wij plaatsen Bindy niet bij een druk gezin met jonge kinderen
Kan met andere honden: Ja klein formaat
Kan met katten: Met begeleiding Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Online intake-formulier in te vullen of een mail te sturen naar: stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u uw intake invult, hoe beter wij kunnen bekijken en bespreken of er een goede match kan zijn.

De onkostenbijdrage voor Bindy  is: € 355,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.