Home » Honden ter ADOPTIE » VIENA ( Kleine Middelmaat )

VIENA ( Klein Middelmaatje )

ONTZETTEND LIEF MEISJE VIENA

Viena is een prachtig lief meisje kan goed met andere honden opschieten en houd van mensen. Kijk eens naar haar prachtige oogjes.

Viena werd door ons contactpersoon Gabriela uit Roemenie uit het doding asiel Calan gehaald en verblijft nu bij haar in de opvang.

Dit super lieve meisje verdiend haar eigen baasje, zodat zij ook gelukkig kan worden

Zodra de juiste match is gevonden mag Viena op reis naar Nederland

Als u op zoek bent naar een leuke hond, bedenk dan dat vele ongewenste en kansarme honden op zoek zijn naar een lief baasje.

Naam Viena
Geslacht: vrouwtje
Energyniveau: gemiddeld
Leeftijd: Ongeveer 4 jaar
Formaat: Klein Middelmaatje ongeveer 15 kilo
Sociaal: Ja gek op mensen en andere honden
Kan met kinderen; Ja ons beleid >12 jaar obv ouders.
Kan met Katten: Onbekend
Gevaccineerd; Ja
Chipregistratie en Europees paspoortje: Ja
Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake reist VIENA naar Nederland.

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor VIENA is: 340,00 euro.

Voor onze plaatsingsprocedure zie hier. Wij werken volledig Non-profit en volgens de Europese regels mbt vaccinaties, gezondheid en transport.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com