Stichting Friends4Straydogs
Home » Honden ter ADOPTIE » Reutjes » MELLO (Kleine Middelmaat)

MELLO, Kleine middelmaat (40 cm)

Wij stellen u voor aan grappig reutje, MELLO, kleine middelmaat (40 cm) gecastreerd.
MELLO is gek op aandacht en mensgericht.

Bekijk de video op YuTube van dit super leuke Ventje :-)

Als u op zoek bent naar een leuke hond, bedenk dan dat vele kansarme en ongewenste honden, zoals MELLO, op zoek zijn naar een lief baasje..

Mello is gered door ons contact Alex, waar Mello ook verblijft in de opvang. Nu is het tijd dat Mello een echt eigen baasje krijgt, een leuk hondenmaatje zou heel fijn zijn voor hem, maar niet perse noodzakelijk
MELLO mag naar zijn nieuwe baasje(s) toe reizen na een positieve intake-procedure en huisbezoek.

Ons is gevraagd Mello te bemiddelen aangezien dit leuke ventje in zijn geboorteland Roemenie, geen kans heeft op een veilig en liefdevol leven.

Naam: MELLO
Geslacht: Mannetje
Type: Grappig onbekende kruising op korte pootjes
Formaat; Kleine middelmaat (40 cm kan enkele cm afwijken)
Leeftijd: Geboren medio januari 2012
Kan met kinderen: Ja, Mello is geen kinderen gewend, daarom plaatsen wij hem niet binnen een situatie met jonge kinderen < 12 jaar obv ouders
Europees paspoortje en chip registatie: ja
Gecastreerd: Ja

Is MELLO niet het hondje wat u zoekt? Bekijk dan zeker ook onze andere leuke honden opzoek naar een baasje.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake reist MELLO naar Nederland.

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor MELLO is: 265,00 euro.

Wij werken met een officieel transport die voldoet aan de  Europese regels voor vervoer van honden.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com.