Stichting Friends4Straydogs
Home » Honden ter ADOPTIE » Reutjes » LUCKY ( Middelmaat )

Lucky, Normale Middelmaat

Prachtige zachtaardige LUCKY, 2,5 jaar vriendelijk en sociaal, gecasteerd, goed met katten, rustig karakter
Lucky is een vriendelijk, zachtaardig, rustig reutje, hij houdt van aandacht en knuffelen. Lucky is prima met katten. Loopt netjes mee aan de riem, kortom Lucky is een hele lieve rustige hond.

Als u op zoek bent naar een leuke hond, besef dan dat vele kansarme en ongewenste honden zoals LUCKY, op zoek zijn naar een lief baasje.

Het verhaal van LUCKY, Lucky werd aangetroffen op het afvalt als pup, aangereden...Gelukkig is hij gered en is hij volledig hersteld.
Lulia, de lieve dame die hem heeft gered, had eerder geen connectie met een rescue-organisatie en verzorgde Lucky samen met zijn rescue-vriendinnetje Lala naar beste vermogen.

Beide honden logeren noodgedwongen in een armzalig pension..
Op een koude betonnen vloer, geen gezelligheid, geen warmte. Dit breekt ons hart en daarom gaan wij op zoek naar een lief baasje voor LUCKY

Zodra de juiste match voor Lucky is gevonden, reist hij naar zijn nieuwe baasje toe. In zijn geboorteland Roemenie heeft Lucky geen kans op een veilig en liefdevol leven en daarom bemiddelen wij Lucky.

Naam: LUCKY
Geslacht: Mannetje
Formaat: Normale middelmaat (45-50 cm)
Geboorte datum: Mei 2016
Type: Prachtige 3-kleurige onbekende kruising.
Energyniveau: Normaal/laag
Kan met kinderen: Ja, ons beleid >12 jaar obv ouders
Kan met katten: Ja, in het begin begeleiden
Europees paspoortje en chip registratie: Ja
Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake reist LUCKY naar Nederland.

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor LUCKY is: 340,00 euro.

Wij werken met een officieel transport die voldoet aan de  Europese regels voor vervoer van honden.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com.