Stichting Friends4Straydogs
Home » Honden ter ADOPTIE » Reutjes » GIO ( Middelmaat )

GIO

Wij stellen u voor aan GIO, een prachtig jong mannetje, eerder achtergelaten in een tuin van een leeg staande woning in Roemenie.

Ons contactpersoon Gabriela verzorgd hem nu in haar privé asieltje in Roemenie, maar zoals u op de foto;s kunt zien zijn de condities tijdens de koude wintermaanden nu eenmaal niet ideaal....

Zij verteld ons over Gio, hij is een lieve hond, kijkt in het begin even de kat uit de boom. Gio is niet angstig maar heeft tijd en geduld nodig. GIO is een jonge hond met een goed karakter.

Bent u het nieuwe baasje met voldoende tijd en geduld binnen een rustige situatie die Gio kan begeleiden binnen een liefdevol nieuw leven?

Zodra de juiste match is gevonden mag Gio afreizen naar zijn nieuwe baasje in Nederland.

Naam: GIO
Geslacht: Mannetje
Type: Prachtige onbekende kruising
Leeftijd: 1-2 jaar
Formaat: Middelmaat (45-50 cm)
Sociaal Ja
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders, wij plaatsen Gio niet binnen een drukke (gezins)situatie
Gevaccineerd; Ja
Paspoortje: Ja
Steriel: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake reist GIO naar Nederland.

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor GIO is: 340,00 euro.

Wij werken met een officieel transport die voldoet aan de  Europese regels voor vervoer van honden.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com.