Home » Honden ter ADOPTIE » RANDY ( Kleine Middelmaat )

RANDY ( Klein Middelmaatje )

Wij stellen u voor aan ontzettend leuk ventje RANDY

Een ontzettend leuk jong vrolijk mannetje .
Ons contact Crina redde uit handen van mensen die van hem afwilde. In Roemenie betekend dit als hond, dat je leven op het spel staat.

Crina bedacht zich geen moment en haalde Randy op.
Zij vertelde ons dat een ontzettend lief aanhankelijk ventje is en vroeg ons om hem voor te stellen. Randy is mensgericht en houdt van aandacht en knuffelen.

Als u op zoek bent naar een leuke lieve jonge hond, bedenk dan dat vele kansarme ongewenste honden op zoek zijn naar een baasje.

Nu verblijft Randy in het prive-asieltje van Crina en is hij op zoek naar een lief baasje.
Randy is gezond verklaard door een goede dierenarts .

Zodra de juiste match voor Randy is gevonden, reist hij naar zijn nieuwe baasjes toe. In zijn geboorteland heeft Randy geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven.

Stichting Friends4Straydogs werkt met een procedure voor bemiddeling en plaatsing van rescue-honden. Match is altijd prioriteit.

Naam: Randy
Geslacht: Mannetje
Formaat: Kleine middelmaat 40-45 cm ongeveer 12 kg
Leeftijd: 1,5-2 jaar geschat door dierenarts
Type: Prachtige onbekende kruising
Kan met kinderen: Ja, ons beleid >12 jaar obv ouders
Europees paspoortje: Ja
Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake reist RANDY naar Nederland.

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor RANDY is: 340,00 euro.

Wij werken met een officieel transport die voldoet aan de  Europese regels voor vervoer van honden.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com.