Home » Honden ter ADOPTIE » LINDA ( GERESERVEERD )

LINDA ( Middelmaat )

DEZE BEAUTY WACHT OOK NOG STEEDS....

Als u op zoek bent naar een ware vriendin, besef dan dat vele kansarme en ongwenste honden op zoek zijn naar een fijne baas.

LINDA werd eerder gered uit een vreselijk dodingstation in Roemenie. Linda is door Gabriela gered. Zij zegt over Linda: " Linda is een hele lieve hond, luistert goed naar ons, zij loopt aan de riem en een ritje in de auto is geen enkel probleem".

Uiteraard dient dit binnen een nieuwe gezin begeleid te worden, iedere hond dient immers te acclimatiseren.

Voor Linda zijn wij op zoek naar een baasje die samen met haar leuke activiteiten wilt ondernemen, immers herders zijn honden die graag het baasje willen "pleasen" door werk of activiteit.

Herders zijn baas-gerichte honden. Op de 3e foto ziet u Linda nog in het dodingsasiel... Linda logeert tijdelijk bij Gabriela in de opvang totdat de juiste match is gevonden.

In haar geboorteland Roemenie, heeft Linda geen kans op een veilig en liefdevol leven daarom is aan ons gevraagd haar te bemiddelen.
Zodra de juiste match is gevonden mag Linda afreizen naar Nederland.

Naam: LINDA
Geslacht: Vrouwelijk
Type/Ras: Type herder vermoedelijk kruising Duitse herder
Leeftijd: 6 jaar, geschat door dierenarts
Formaat: Middel/groot (50-55 cm) kan iets afwijken
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders
Chip registratie en Europees paspoortje: Ja
Gesteriliseerd; Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake reist LINDA naar Nederland.

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor LINDA is: 265,00 euro.

Voor onze plaatsingsprocedure zie hier. Wij werken volledig Non-profit en volgens de Europese regels mbt vaccinaties, gezondheid en transport.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com