Stichting Friends4Straydogs
Home » Honden ter ADOPTIE » Honden in NL » MOBY ( Kleine Middelmaat )

MOBY ( Klein Middelmaatje )

Grappige kleine mensgerichte  MOBY

Moby is een jong actief mensgericht ventje en logeert bij een gastouder in Nederland.

Moby is gek op aandacht en een slim ventje, en erg leuk om samen leuke dingen mee te ondernemen, b.v samen trainen bij een hondenschool dat zou Moby heel erg leuk vinden. Hij is erg leergierig en pakt dingen snel op

Moby gaat graag mee voor een heerlijke wandeling en geniet van het buiten zijn. Het strand vind hij helemaal fantastisch

Daarom is een tuin zeker een vereiste.

Het is de hoogste tijd dat Moby zijn liefde kan delen met zijn eigen baasje. Als u op zoek bent naar een leuk mensgericht, actief, slim lief hondje, lees dan zeker verder.

Dit leuke ventje is in onze opdracht gered uit een vreselijk doding asiel in Roemenië.

Zodra de juiste match is gevonden en na een positieve intakeprocedure kunt u kennismaken met Moby. Moby logeert in zuid-west Nederland

Naam: MOBY
Geslacht: Mannetje
Formaat: Klein Middelmaatje (ongeveer 35 cm), fors lijfje
Gewicht: Ongeveer 10-12 kilo
Leeftijd: tussen de 1 1/2- 2 jaar
Energyniveau: Gemiddeld/Hoog
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders
Kan met katten : onbekend
Chip en Paspoort: Ja
Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake reist MOBY naar Nederland.

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor MOBY is: 340,00 euro.

Wij werken met een officieel transport die voldoet aan de  Europese regels voor vervoer van honden.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com.