Home » Honden ter ADOPTIE » GUSTINA ( Kleine Middelmaat )

GUSTINA ) Kleine Middelmaat )

Gered door ons contactpersoon Crina in Roemenie, Gustina en haar broertjes en zusjes toen ze nog pup waren. Inmiddels zijn Gustina al haar broertjes en zusjes geadopteerd...alleen deze lieverd wacht nog steeds.

Gustina is een lieverd, houd van mensen en kan goed opschieten met andere hondjes.

Wie geeft haar het geluk en haalt haar weg uit een situatie zonder toekomst?

Zodra de juiste match gevonden is mag Gustina afreizen naar haar nieuwe baasje in Nederland

Naam: Gustina
Leeftijd: ongeveer 1 jaar jong
Geslacht: Vrouwtje
Formaat: Kleine Middelmaat, ongeveer 40 cm
Energieniveau:Gemiddeld
Goed met kinderen: Ja, advies >12 jaar obv ouders
Goed met andere honden: Ja
Goed met katten: Onbekend
Paspoort en chip: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake reist GUSTINA naar Nederland.

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor GUSTINA is: 340,00 euro.

Voor onze plaatsingsprocedure zie hier. Wij werken volledig Non-profit en volgens de Europese regels mbt vaccinaties, gezondheid en transport.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com