Home » Honden ter ADOPTIE » CHARLIE ( Klein / kleine middelmaat )

CHARLIE ( Kleine middelmaat )

ONTZETTEND LIEF RUSTIG VENTJE CHARLIE

Charlie is een van de 6 honden die wij hebben kunnen redden uit het Mionesti asiel in Roemenie.

Charlie verblijft nu in het privé asiel van Florin en dankzij lieve donateurs kunnen wij de opvangkosten van 45 euro per maand nu betalen anders had Charlie nu nog in het doding asiel gezeten.

Florin en zijn team vertellen over Charlie dat het een lieve vriendelijke hond is, lekker af en toe aan het spelen is. Verder is Charlie een rustige hond die goed kan opschieten met andere honden.

Wel moet Charlie nog leren aan de riem te lopen, maar dat zal voor het juiste baasje geen probleem zijn.

In zijn geboorteland Roemenie heeft Charlie geen kans op een liefdevol en veilig leven en daarom gaan wij voor Charlie op zoek naar een geweldig baasje.

Zodra de juiste match is gevonden, reist Charlie af naar zijn nieuwe baasje(s).

Match is altijd prioriteit voor bemiddeling

Naam: CHARLIE
Geslacht: reutje
Type : Hele lieve onbekende kruising