Home » Honden ter ADOPTIE » BOGHI ( Kleine Middelmaat )

BOGHI ( Middelmaatje )

PRACHTIG REUTJE BOGHI

Boghi is samen met zijn broertje Benji door hun baasje afgestaan en in het asiel terecht gekomen.

Gelukkig was daar ons contact Crina , en heeft ze gered uit een vreselijk dodingsasiel in Roemenie, Boghi verblijft nu in het privé asiel bij haar en Benji is inmiddels geadopteerd via onze stichting.

Boghi verdiend een kans op een leuk liefdevol leven, in het begin zal hij verlegen zijn, maar met een geduldig lief baasje komt dit allemaal goed. Zodra hij bij zijn nieuwe baasjes gewend is dan heeft hij een knipbeurt nodig, Boghi is ongeveer 15 kilo maar heeft nu veel haar.
Als u op zoek bent naar een leuke hond, bedenk dan dat vele ongewenste en kansarmehonden op zoek zijn naar een lief baasje.

Bij serieuze interesse stuur ons dan een mail en vraag naar onze intake-vragenformulier. Match is altijd prioriteit voor bemiddeling.
`
Daarom werken wij met een intake-procedure.
Onze email: futuredogs-nl@outlook.com
Wij staan in direct contact met de opvang van Boghi

Zodra de juiste match voor BOGHI s gevonden reist hij naar NL.
In zijn geboorteland Roemenie heeft Boghi geen kans op een veilig en liefdevol leven, daarom is ons gevraagd Joey te bemiddelen.

Naam: BOGHI
Geslacht: Mannetje
Leeftijd: Geschat door de dierenarts tussen de 3 & 4 jaar
Formaat: middelmaatje( ongeveer 45 cm)
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders
Europees paspoort & Chipregistratie: Ja
Gecastreerd: ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake reist BOGHI naar Nederland.

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor BOGHI is: 340,00 euro.

Wij werken met een officieel transport die voldoet aan de  Europese regels voor vervoer van honden.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com.