Home » Honden beschikbaar vanaf 1 jaar » SUNSHINE ( Kleine middelmaat )

SUNSHINE (kleine middelmaat)

SUNSHINE, prachtig meisje op zoek naar geluk en warmte.
Wij stellen u voor aan Sunshine, gered vanuit een vreselijk dodingsasiel. Onze stichting is gevraagd Sunshine te bemiddelen. Sunshine is een jong meisje een klein beetje verlegen, zij zal zeker de eerste periode de kat uit de boom kijken. Maar met de geduld en liefde is zij een heel lief meisje.

In haar geboorteland Roemenie heeft Sunshine geen enkele kans op een veilig en liefdevol leven, daarom is stichting Friends4Straydogs gevraagd Sunshine te bemiddelen.

Naam Sunshine
Geslacht: Meisje
Leeftijd: 2 jaar
Formaat: Kleine middelmaat 10-11 kg (40-45 cm hoog)
Energyniveau: Gemiddeld
Sociaal: Ja, eerst verlegen en aftastend
Kan met kinderen: Ja ons beleid > 12 jaar geen heel druk gezin
Chipregistratie en Europees paspoortje: Ja
Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake reist SUNSHINE naar Nederland.

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor SUNSHINE is: 340,00 euro.

Voor onze plaatsingsprocedure zie hier. Wij werken volledig Non-profit en volgens de Europese regels mbt vaccinaties, gezondheid en transport.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com