Home » Honden beschikbaar vanaf 1 jaar » GITTA ( GERESERVEERD)

GITTA (Kleine middelmaat)

ONTZETTEND LIEVE GITTA

Gitta is ontzettend lief, in het begin een beetje verlegen maar ze heeft een heel mooi karakter, kiest u voor Gitta dan krijgt  u een maatje voor het leven.

Bekijk het filmpjes van deze lieverd via YouTube:

Gitta is in onze opdracht gered uit een vreselijk dodingsasiel en logeert nu bij een goede opvang in haar geboorteland Roemenië.
In haar geboorteland maakt zij geen enkele kans op een veilig en liefdevol leven... Daar beviel zij van haar pupje, een lieve grote verrassing. Haar dochtertje Lotje, is ondertussen bemiddeld.

Geslacht: Vrouwtje
Type: Afwachtend in het begin, speels en vriendelijk
Leeftijd: geschat door dierenarts ongeveer 5.5 jaar
Energieniveau: Gemiddeld
Formaat : Ongeveer 40-45 cm
Sociaal: Ja, in het begin even kat uit de boom kijken.
Kan  met kinderen: Ja, ons beleid >12 jaar obv ouders
Kan  met katten: Ja, in het begin begeleiden
Paspoortje en Chipregistratie: Ja
Gesteriliseerd: Ja

Zodra wij een goede match voor GITTA hebben gevonden, mag zij naar Nederland reizen.

Al onze bemiddelingshonden zijn geselecteerd op karakter en logeren bij een goede opvang.
Na een positieve intake-procedure reist zij naar haar nieuwe baasjes.

Wij bemiddelen Rescue honden uit Roemenië, daar hebben zij geen enkele kans op een veilig en liefdevol leven. Match is altijd prioriteit voor plaatsing, daarom werken wij met een intake- en plaatsingsprocedure.

Denkt u over voldoende tijd te beschikken om GITTA een fijne toekomst te bieden?
Dan vragen wij u ons intake-vragenformulier in te vullen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft.
Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

De onkosten-bijdrage is incl. de verplichte vaccinaties, chip, Europees paspoort, medische check, ontwormen en anti-parasiet behandeling, sterilisatie, transport, alsmede de opvang/pension-kosten in Roemenië.

De onkosten-bijdrage voor GITTA is: 295,00 euro.