Home » Honden beschikbaar vanaf 1 jaar » CAFI ( Middelmaatje )

CAFI ( Middelmaatje )

VITALE SUPER LIEVE CAFI

Deze mooie Vitale Vrolijke levensgenietster is gered uit is gered uit het openbare asiel van Mihailesti in Roemenie.,door ons contactpersoon Lara en verblijft nu in een klein privé asieltje.

Cafi is super lief en aanhankelijk houd van lekker rennen, lange wandelingen en van water

Ze loopt goed mee aan de lijn, en een ritje mee in de auto vind ze ook fantastisch!

Eten doet ze het liefst even op haar gemak in haar eentje. en in het begin zal ze een plasje in huis kunnen doen omdat ze de structuur van een eigen familie niet gewend is, maar begeleiden met een positief beloning systeem zal Cafi snel door hebben wat er van haar verwacht word.

Cafi kan goed met mannetjes honden opschieten omdat ze daarmee in de opvang verblijft er is geen vrouwtje aanwezig dus weten we niet hoe ze is als huisgenootje met een vrouwtjes hond.

Paarden vind ze ook niet zo leuk, bij de vorige opvang aten de paardjes haar eten op

Bij serieuze interesse stuur ons dan een bericht.

Match is altijd prioriteit voor bemiddeling. Daarom werken wij met een intake-procedure.

Wij staan in direct contact met de opvang van Cafi

Zodra de juiste match is gevonden, reist Cafi naar haar nieuwe Familie in Nederland toe.

Naam Cafi
Geslacht: Vrouwtje
Leeftijd: 8 jaar ( in haar paspoortje staat 10 jaar omdat in Roemenie de honden altijd ouder vermeld worden bij binnenkomst in het gemeente asiel)
Formaat: middelmaatje
Type: Prachtige onbekende kruising
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv volwassen.
Kan met katten: nee
Europees Paspoortje : Ja
Chipregistratie: Ja

Bijzonderheden: Cafi heeft een bloedtest gehad en alles is in orde.

Interesse? Neem contact op en vraag naar onze intake-vragenformulier Contact

Iedere hond die in een nieuwe situatie komt, moet acclimatiseren en begeleid moet worden in zijn of haar nieuwe leven. Geduld, tijd en opvoeding en inzicht is dus essentieel. Kant en klaar honden bestaan niet.
Denk dus goed na voordat u reageert om een rescue hond een 2e kans te geven.

Alle honden die wij bemiddelen voldoen aan de Europese eisen voor vaccinatie, gezondheid en transport.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip, Europees paspoort, opvangkosten en de reis naar Nederland.

Wij werken non-profit, alles komt ten goede aan de honden in nood.

Met vriendelijke groeten,

Stichting Friends4Straydogs