HET VERHAAL VAN ZIVA

Ziva is 3 november 2018 aangekomen in Nederland

Wie ben ik?
Ik ben Ziva, voorheen Leah... Geboren op 5 juni 2018 (volgens mij paspoort) en ik ben samen met mijn zusje en 2 broertjes gevonden toen we ongeveer 3 weken oud waren.

Hoe lang lig jij al in je gouden mandje?
Op 3 november 2018 kwam ik met Happybus aan in NL, ik was toen 5 maanden. Ik heb nu dus zo'n 2.5 jaar geleden kennis gemaakt met mijn lieve vrouwtje en sindsdien mijn gouden mandje gevonden.

Waarom heeft jouw baasje speciaal voor jou gekozen?
Mijn vrouwtje wilde heel graag een hondje, maar ze wilde ook heel graag een hondje die het slecht getroffen had een kans geven op een gelukkig leven. Toen ze eenmaal van de stichting gehoord had en zich verdiept had in hoe de stichting te werk ging, besloot ze dat ze via hun een hondje wilde adopteren en al snel zag ze mijn foto voorbij komen en toen was ze verliefd zegt ze!

Wat doe je het liefste de hele dag door?
Ik hou heel erg van lekker wandelen; lekker rennen of een spoor van lekkere geurtjes volgen en mijn neus achterna! Maar ik hou ook heel erg van slapen, het liefst natuurlijk op een dekentje op de bank, lekker dicht tegen mijn vrouwtje aan gekropen, want dat ligt toch het fijnst en dan voel ik me zoooo relaxed.

Ben ik geen knappert?
Ze noemen mij niet voor niets Ziva de Diva!