HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » REUEN » NOAH (Middelmaat)

NOAH (Middelmaat)

VRIENDELIJKE ZACHTAARDIGE NOAH, WAAR MAG HIJ LEKKER AAN DE VOETEN LIGGEN?
Noah is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Noah

Noah geniet van een aai
Kijk dan wat een lieverd

Spontane Noah

Noah verlangt naar aandacht

Noah is een leuke vrolijke reu, speelt graag met de andere honden in de kennel Hij vind alle honden en mensen erg leuk, Noah komt graag een knuffel halen bij Alex de verzorger. Hij is een vriendelijke speelse jongen.

Voor Noah zoeken wij een baasje met een gelijkwaardig hondenmaatje, waar Noah zich aan op kan trekken. Een baasje die inzicht heeft en weet wat een hond nodig heeft. Noah is nog geen riem gewend, maar met oefenen komt het zeker goed.

Heeft u interesse, denkt u het juiste baasje te zijn voor Noah en kunt u hem het huis geven waar hij naar verlangt?

Vul dan ons intakeformulier in. Match is altijd een prioriteit voor bemiddeling.

Het verhaal van Noah:

Noah is gered uit het dodingasiel op verzoek van onze stichting. Hij was erg mager en hongerig. Hij kreeg al gauw de bijnaam Skinny Noah, maar van Skinny is geen sprake meer gelukkig. Noah is een prachtige hond geworden, en na alles verdiend hij toch echt wel een lekkere warme mand.

Zodra de juiste match voor Noah is gevonden reist hij met de Happy-bus naar Nederland.

In zijn geboorteland Roemenië heeft heeft Noah geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven.

NOAH

Geslacht: Reu

Leeftijd: Volgens paspoort en schatting PS geboren medio 2014 Note: In het doding-asiel worden honden express ouder geregistreerd, voor eerdere euthanasie. De kans aanwezig dat Noah jonger is.

Formaat: Middelmaat

Type: Vermoedelijk herder kruising

Energie niveau: Gemiddeld

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid  >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins-)situatie

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst:  Gelijkwaardig hondenmaatje gewenst

Kan met katten: Onbekend,

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage is:  € 355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

UBN

Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit

KVK

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.