IK WORDT DONATEUR VAN STICHTING FRIENDS4STRAYDOGS


Zonder hulp is rescue niet mogelijk. Het feit dat u zicht wilt aanmelden is voor alle dieren die wij proberen te helpen echt fantastisch nieuws!! 

 

Wij willen u tot niets dwingen en het is dan ook geheel aan u hoe u ons helpt. Een eenmalige bijdrage, een vast bedrag per maand als donateur van een hond, donateur op afstand of  als "Vriend van Friends". Ook hoe lang u ons helpt is aan u! 

Wij zijn enorm dankbaar voor alle donaties die wij ontvangen, want zonder is rescue niet mogelijk! 

U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden bij ons en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. (reken op een aantal dagen)


AANMELDFORMULIER DONATEUR
Onderstaand de verschillende donatiemogelijkheden nog even op een rijtje. 

Eenmalige donatie:

U bepaald zelf welk bedrag u doneert en u kan ons ook laten weten of u een algemene donatie doet of voor een speciaal doel. Soms houden wij acties maar het kan ook een donatie zijn voor voeding, supplementen, medicatie, onderdak of speelgoed. Laat in uw bericht achter wat uw wens is.
U bepaald zelf de hoogte van het bedrag. Wij kunnen u een tikkie sturen of onze bankgegevens sturen.

 

Sponsor een dier op afstand:

u ondersteund een hond waarvoor extra hulp nodig is en hierdoor langer verblijft in opvang. Dit is mogelijk vanaf €7,50 per maand, voor de hond die u graag wilt ondersteunen.

 

Donateur voor een vast bedrag per maand:

U doneert elke maand een vast bedrag per maand aan ons, die wij vrij mogen besteden aan de benodigdheden voor de dieren die wij bemiddelen. Zo kan het zijn dat we het gebruiken om een dier uit te kopen uit een dodingsstation, of voor een deel van de pensionskosten of misschien wel medische kosten of materiaal wat de rescuer nodig heeft. 
U bepaald zelf de hoogte van het bedrag en maakt dat via een automatische overboeking aan ons over. U bepaald zelf hoe lang u ons helpt. 

Wanneer 10 mensen maandelijks 4 euro naar ons overboeken, kunnen we hier elke maand de pensionskosten van 1 hond mee betalen! Vriend van Friends:

U wordt 'Vriend van Friends' door elke maand via een vaste overboeking vanaf  €2,00 over te schrijven naar ons. 

De opbrengst van de Vrienden van Friends gebruiken wij voor de kosten van de verbetering van de opvang, denk aan een reparatie van bijvoorbeeld een kennel. Of voor de aanschaf van een hok, etc. 


* note: Wij werken niet met incasso's, u zult zelf een automatische overboeking moeten regelen. Wij hebben als stichting geen zakelijke rekening. Stichting Friends4Straydogs is een non-profit organisatie. Alle inkomsten uit donaties worden geinvesteerd in de dieren waar wij ons met hart en ziel voor inzetten.


Hartelijk dank dat u zich wilt aanmelden om ons te helpen! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!