Home » Wie zijn wij? » Vrijwilligers

VRIJWILLIGERS

Stichting Friends4straydogs is een Non-profit organisatie.

Wij zijn volledig afhankelijk van donaties, adopties en vrijwilligers die met hart en ziel ons werk en visie ondersteunen.

Beide bestuursleden, Tessa Meissen en Ina Mulder, doen al het werk wat zij doen in naam van de stichting op vrijwillige basis. Zij zetten zich volledig belangeloos in voor rescue dieren.

Het huisbezoek, de laatste stap binnen onze adoptieprocedure, wordt altijd door vrijwilligers van de stichting gedaan. De vrijwilligers moeten hiervoor zelf ervaring met het adopteren van een rescue hond of -kat hebben, zodat zij als geen ander weten wat er komt kijken bij de begeleiding van een rescue dier. De huisbezoekers bespreken met de mogelijke adoptanten wat dit inhoudt.
Ook zij doen dit volledig belangenloos.

Denkt u ook eens in hoeveel tijd er gaat zitten in het onderhouden en bijhouden van onze social media en website en hoeveel tijd en aandacht het vergt om met regelmaat advertenties te plaatsen van de dieren.