HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » TEEFJES » WENDY ( Kleine Middelmaat )

Wendy (Kleine Middelmaat )

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

WENDY IS EEN GEZELLIG MEISJE, LIEF EN MENSGERICHT.

Wendy is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van
(Deze volgen binnenkort)

Zodra er nieuw beeldmateriaal beschikbaar is, plaatsen wij deze zsm hier op de website

Omschrijving  Wendy :

Wendy is een gezellig liefdevol meisje. Zij is mensgericht naar haar verzorgster, maar  mensen die zij niet kent, kijkt zij eerst even de kat uit de boom.

Wendy speelt buiten graag met andere hondjes maar in huis wil zij graag knuffelen met haar baasje of heerlijk aan de voeten liggen, en lekker bankhangen omdat zij zo geniet om samen bij haar baasje te zijn.

.Wendy is een slim hondje, hersenwerk is voor haar een leuke uitdaging, en zij vind het heerlijk om wandelingen te maken.

Wendy loopt zeer netjes mee aan de riem en het tuig, je kan zien dat ze eerder een baasje heeft gehad.

Wij plaatsen Wendy niet in een drukke gezin situatie, want deze lieverd houd niet van drukte.

Het verhaal van Wendy: (Rescuer/verzorgster Luiza Kupan)

Wendy is waarschijnlijk door een vorig baasje in de steek gelaten, aan de rand van het bos, ze zwierf daar een tijdje in de buurt en ons contactpersoon/verzorgster Luiza heeft zich over haar ontfermd.

Wendy is een leuk gezellig hondje die echt het gezelschap zoekt van mensen. Voor haar is het niet goed om lang in het asieltje te blijven zitten.

Heeft u serieuze interesse? Heeft u voldoende tijd en geduld voor de begeleiding voor deze leuke hond?
Dan nodigen wij u uit ons online Intake-formulier in te vullen.
Zie hiervoor de blauwe Button op deze pagina.

Zodra de juiste match voor Wendy is gevonden reist zij met het door ons geselecteerde officiële Trace dierenvervoer naar u toe.

In haar geboorteland Roemenie heeft Wendy geen schijn van kans op een veilig en beter leven.
Daarom is aan onze stichting gevraagd, opzoek te gaan naar een nieuwe familie.

Wendy

Geslacht: Vrouwtje

Leeftijd: Januari 2020 geschat door een goede dierenarts

Formaat: kleine middelmaat

Type: Onbekende kruising

Energie niveau: Gemiddeld

Sociaal, Ja, dient wel te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja, maar wij plaatsen Wendy niet in een gezin met kinderen

Kan met honden: Ja

Hondenmaatje nodig: Nee

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  samen met u kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match zijn.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De onkostenbijdrage voor Wendy is:  € 395,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, bijdrage in de kosten voor opvang en vervoer naar Nederland.
Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.