Tracey ( Middelmaat )

• 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

WIE HEEFT ER EEN WARM MANDJE OVER VOOR DIT ONTZETTENDE LIEVE MEISJE.

Tracey is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van
Zodra er nieuw beeldmateriaal beschikbaar is, plaatsen wij deze zsm hier op de website

Omschrijving van Tracey :

Tracey is een lief zachtaardig zorgzaam mensgericht meisje.
Zij is gek op mensen, andere honden en katten.
Luiza ons contactpersoon/verzorgster heeft een zwak voor haar.
Maar het is beter als Tracey haar eigen baasje krijgt die meer aandacht kan geven aan Tracey dan ze op dit moment krijgt.

Tracey gunnen wij een gelijkwaardig hondenmaatje en een lief baasje die met Tracey fijne wandelingen wilt gaan maken.

Liefde tijd en geduld is wat Tracey nodig heeft en een . Baasje die begrijpt dat opvoeden en begeleiden niet vanzelf gaat.

In het privé asieltje van Luiza word geoefend met het meelopen aan de lijn maar dit dient wel verder geoefend te worden binnen het acclimatiseren van Tracey bij haar nieuwe familie.

Het verhaal van Tracey (rescuer/verzorgster Luiza Kupan)

Tracey zat in het gemeente asiel waar Luiza met regelmaat komt om hondjes te bezoeken en te knuffelen  om daarna foto's te maken zodat ook deze hondjes de kans krijgen op een lief baasje.

Dit asiel is een goed asiel waar goed voor de dieren word gezorgd.
Nu zit Tracey bij Luiza in haar privé asieltje en wil dolgraag voor haar dat ene lieve baasje vinden  met een fijne
De winter breekt weer aan en dan hebben de honden het erg zwaar, het is ontzettend koud.

Heeft u serieuze interesse? Heeft u voldoende tijd en geduld voor de begeleiding voor deze leuke hond?
Dan nodigen wij u uit ons online Intake-formulier in te vullen.
Zie hiervoor de blauwe Button op deze pagina.

Zodra de juiste match voor Tracey is gevonden reist zij met het door ons geselecteerde officiële Trace dierenvervoer naar u toe.

In haar geboorteland Roemenie heeft Tracey geen schijn van kans op een veilig en beter leven.

Daarom is aan onze stichting gevraagd, opzoek te gaan naar een nieuwe familie.

TRACEY

Geslacht: Teefje

Geboren:  Medio 2016/2017 vastgesteld door de dierenarts

Type: Onbekende lieve kruising

Formaat: Middelmaat

Energieniveau: Laag/Gemiddeld

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Hondenmaatje nodig: Ja

Kan met katten: Ja, wel begeleiden

Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  samen met u kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match zijn.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De onkostenbijdrage voor Tracey is:  € 355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, bijdrage in de kosten voor opvang en vervoer naar Nederland.
Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)

Alle honden die onze stichting bemiddeld worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.