HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » TEEFJES » TESSA ( Middelmaat )

Tessa ( Middelmaat) in NL

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

TESSA VRIENDELIJK ACTIEF MEISJE, WELK BAASJE WIL MET HAAR OP AVONTUUR?

Bekijk hieronder de video van Tessa

Omschrijving van Tessa  :

Tessa is een zachtaardig en speelse hond.

Zij is prima met andere honden en speelt ontzettend graag.

Tessa geniet van wandelen, zij loopt prima mee aan de riem.

Tessa is niet veeleisend, voor haar zijn wij opzoek naar een prettige woonsituatie, een baasje die voldoende tijd voor haar kan vrijmaken
om samen met haar te genieten van de mooie kant van het hond zijn, de paden op de lanen in.

Tessa past niet bij iemand die dwangmatig(ouderwetse) trainingsmethode hanteert.

Bent u dat ene baasje die samen met Tessa een fantastische band wilt gaan opbouwen, een vriendschap voor het leven samen met deze lieve hond?

Tessa wacht met smart op een baasje, die samen met haar voldoende tijd kan doorbrengen en samen met haar de mooie dingen van hond zijn
gaat ontdekken, want dat verdient zij.

Het verhaal van Tessa:

Tessa is samen met haar mama en broers en zusjes achtergelaten en uit de auto, zij was nog een pupje...
Een dame die bij het tankstation werkte heeft onze rescuer Nicoleta gebeld om ze te redden.
Het gezinnetje, is opgevangen door een goede gastouder, waar vanuit voor de pups een goede basis is gelegd.
De pupjes en mama werden allen geadopteerd. Zo ook Tessa.

Echter de familie heeft helaas besloten om Tessa te herplaatsen, daarom logeert Tessa nu bij een goede tijdelijke opvang

Heeft u serieuze interesse? Heeft u voldoende tijd en geduld voor de begeleiding voor deze leuke hond?
Dan nodigen wij u uit ons online Intake-formulier in te vullen.
Zie hiervoor de blauwe Button op deze pagina.

Bij de juiste kandidaat, dit n.a.v. intake en gesprek,  brengen wij u in contact met de gastouder van Tessa voor een kennismaking.

TESSA

Geslacht: Teefje

Leeftijd, geboren op: 29/12/2018

Formaat: Middelmaat

Type: Prachtige onbekende kruising

Energie niveau: Gemiddeld

Kan met kinderen: Ja, echter plaatsen wij Tessa niet binnen een drukke gezinssituatie met jonge kinderen of veel aanloop.

Heeft hondenmaatje nodig:  Ja dit is een vereiste.

Kan met katten: Ja, in het begin wel even begeleiden

Europees Paspoortje : Ja

Chipregistratie: Ja

Is  TESSA niet de hond waar u naar opzoek bent? Bekijk dan zeker ook de andere leuke volwassen honden hier op de website, `
die allen een beter leven verdienen.   * KLIK HIER *

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kan zijn.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De onkostenbijdrage voor Tessa is:  € 295,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)