HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » TEEFJES » SUZA ( Middelmaat )

SUZA ( Middelmaat )

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

SUZA GEK OP WANDELEN EN ERG SLIM, SPELLETJES VIND ZE LEUK.
Suza is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Suza:
(Deze volgen binnenkort)

Zodra er nieuw beeldmateriaal beschikbaar is, plaatsen wij deze zsm hier op de website

Omschrijving Suza  :

Suza is een slimme dame, met wat spelletjes, hersenwerk maar ook heerlijke wandelingen heb je een fijn maatje aan haar.

Ze kan goed opschieten met andere honden mits ze niet heel druk zijn. In het asieltje is Rick haar maatje (Voor Rick zoeken wij ook nog een lief baasje en staat op deze website).

Suza is gek op haar verzorgers, als zij haar nieuwe familie eenmaal kent, en ze is  gewend dan heb je een vriendin voor het leven.

Suza loopt aan de riem maar dient na het acclimatiseren verder  mee geoefend te worden.

Bent u diegene die samen met Suza heerlijke wandelingen wil maken,   samen met haar spelletjes speelt om vervolgens gezellig samen te bankhangen. Dan zoeken wij u.

Heeft u serieuze interesse? Heeft u voldoende tijd en geduld voor de begeleiding voor deze leuke hond?
Dan nodigen wij u uit ons online Intake-formulier in te vullen.
Zie hiervoor de blauwe Button op deze pagina.

Het verhaal: (rescuer/verzorgster Luiza Kupan)

Suza heeft een baasje gehad maar is in het gemeente asiel  in Roemenie terecht gekomen. Gelukkig was  Luiza daar aanwezig  om haar te helpen. Maar nu is het tijd voor haar om haar eigen mandje en lief baasje te krijgen. De dame die haar gered en verzorgd heeft ons contactpersoon  Luiza heeft ons gevraagd een liefdevol thuis voor Suza te zoeken.

Zodra de juiste match voor Suza is gevonden reist zij met het door ons geselecteerde officiële Trace dierenvervoer naar u toe.
In haar geboorteland Roemenie heeft Suza geen schijn van kans op een veilig en beter leven.
Daarom is aan onze stichting gevraagd, opzoek te gaan naar een nieuwe familie.

SUZA

Geslacht: Vrouwtje

Leeftijd: Geboren 2014/2015 schatting gemaakt door dierenarts

Formaat: Middelmaat

Energie: gemiddeld

Type: Prachtige onbekende kruising

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Wij plaatsen Suza niet met kinderen

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst: Ja

Kan met katten: Nee

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kan zijn.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De onkostenbijdrage voor Suza is:  € 295,00 euro

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, bijdrage in de kosten voor opvang en vervoer naar Nederland.
Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.