HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » TEEFJES » SNOETJE ( GERESERVEERD )

Snoetje ( Klein )

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

HALLO IK WORD HELEMAAL BLIJ VAN SNUFFELEN, WIE HEEFT ER EEN FIJNE TUINTJE VOOR MIJ OM TE SNUFFEN?

Snoetje is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Snoetje

Snoet je speelt met pups Morris Pim & Lina:

KLEINE SNOETJE, haalt een frisse neus. Is zij niet een schatje?

Omschrijving van Snoetje:

Snoetje heeft het eerder niet makkelijk gehad, zij is een lief aanhankelijk dametje mits ze je eenmaal kent.
Haar favoriete bezigheid is lekker snuffelen in de tuin. Die onderzoekt ze graag.
Snoetje is heel nieuwsgierig, maar voor vreemde heeft zij toch even haar tijd nodig om te wennen.

Snoetje kan aan de riem lopen maar dient na acclimatiseren nog extra geoefend te worden met haar.
Binnen de Handleiding Rescue-hond, (Klik Hier) ook op deze website, leest u hoe dit te begeleiden

Snoetje heeft  een lief  en geduldig baasje nodig die niets  van haar verlangt.
Iemand dien Snoetje in haar waarde laat, en haar laat acclimatiseren op haar eigen tempo.
Geduld, liefde en tijd dat is wat voor Snoetje belangrijk is.
Bent u dat lieve baasje  met geduld, die Snoetje nog een warme mandje  gunt?

Het verhaal van Snoetje: (rescuer/verzorgster Nicoleta Poganu)

Snoetje is een meisje die zwaar verwaarloost werd aangetroffen door Nicoleta.

Snoetje zat bij een oudere dame die totaal niet omkeek naar haar, ze was mager en erg vies.Gelukkig heeft Nicoleta haar daar weg weten te halen en ondergebracht
Buiten haar slechte conditie was, had ze ook sticker tumor. Deze is operatief verwijderd, hiervan is zij volledig genezen.

Ondertussen is Snoetje een heel mooi hondje geworden  en volledig gezond verklaard door de goede dierenarts van Nicoleta,
dit door de goede zorgen van haar opvang.

Nicoleta heeft ons gevraagd een fijn huis voor haar te zoeken, zodat haar leventje eindelijk kan beginnen.

Bent u dat hele lieve baasje voor Snoetje? heeft u voldoende tijd om samen met Snoetje een band voor het leven met haar op te bouwen?

Dan nodigen wij u uit ons online Intake-formulier in te vullen.
Zie hiervoor de blauwe Button op deze pagina.

Zodra de juiste match voor Snoetje is gevonden reist zij met het door ons geselecteerde officiële Trace dierenvervoer naar u toe.
In haar geboorteland Roemenië heeft Snoetje geen schijn van kans op een veilig en beter leven.

Daarom is aan onze stichting gevraagd, opzoek te gaan naar een nieuwe familie.

SNOETJE

Geslacht: Teefje

Leeftijd: Geboren 13/01/2016

Formaat: Klein

Energie: laag/gemiddeld

Type: Pekinees kruising

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen:  Ons beleid > 12 jaar echter plaatsen wij Snoetje niet binnen een gezin met kinderen en/of drukke situatie.

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst: Ja

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kan zijn.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De onkostenbijdrage voor Snoetje is:  € 355.00 Euro

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, bijdrage in de kosten voor opvang en vervoer naar Nederland.
Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.