SADIE (Middelmaat)

MOOIE INTELLIGENTE SADIE VERBLIJFT AL IN NEDERLAND

Sadie is een vriendelijke hond, zij houdt van aandacht en is mensgericht.

Sadie is een rustige hond, niet heel veeleisend, maar heft wel haar wandeling nodig.

Voor haar zijn wij op zoek naar een baasje die geniet van wandelen in de natuur, samen genieten met de hond en hier voldoende tijd voor kan vrijmaken.

Sadie loopt prima mee aan de riem. Sadie beheerst de basis, echter past niet bij een baasje die dwangmatig een hond aanstuurt.
Sadie is geen hond die  goed functioneert met een ouderwetse trainingsmethode, hierdoor wordt zij onzeker.

Sadie is een hond die graag wilt samenwerken met haar baasje, een hond om een fijne band mee op te bouwen.
Voor Sadie is het belangrijk dat het baasje enig inzicht heeft en voldoende tijd om samen met Sadie op pad te gaan.

Sadie is een fantastische hond, voor de ware hondenliefhebber.

Het verhaal van Sadie:
Sadie was een van de 6 honden die wij hebben kunnen redden uit het Mionesti dodingsasiel in Roemenië.
Florin haar rescuer en zijn team vertellen over Sadie dat ze erg lief is en een mensgerichte hond.

Eerder was zij geadopteerd in NL echter is er met haar niet vriendelijk omgegaan door haar eerdere adoptant, daarom logeert Sadie nu bij een goede opvang, Bij haar opvang functioneert zij prima geniet met de andere aanwezige honden  binnen deze opvang en heft zij  de basis vaardigheden opnieuw aangeleerd

Zodra de juiste match is gevonden,  dit naar aanleiding van onze intake,  volgt er een gesprek en kennismaking onder begeleiding van haar begeleider/gastouder

SADIE
Geslacht: Teefje
Type: Prachtige onbekende kruising
Leeftijd: Volgens paspoort en schatting PS geboren medio 2015

Note: In het doding-asiel worden honden express ouder geregistreerd, voor eerdere euthanasie. De kans aanwezig dat Sadie jonger is.
Formaat: Middelmaat
Kan met kinderen: Ja ons beleid > 12 jaar obv ouders
Kan met honden: Ja
Kan met katten: nee
Gevaccineerd ; Ja
Gesteriliseerd: Ja

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.
Ook al is Sadie in NL, bij herplaatsing dient zij toch te acclimatiseren binnen haar nieuwe gezin en woonomgeving.

De onkostenbijdrage voor SADIE is:  € 295,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit