HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » TEEFJES » SADIE (Middelmaat)

SADIE (Middelmaat)

MOOIE INTELLIGENTE SADIE VERBLIJFT AL IN NEDERLAND

SADIE is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Sadie houdt van aandacht en is mensgericht, maar heeft geen goede start gekregen bij haar baasje in Nederland.
Sadie was geadopteerd maar helaas is dit niet de juiste match gebleken!  ( Dit ligt niet aan Sadie )

Sadie voelde dit aan en daarom zijn wij met spoed op zoek naar een lief baasje, die samen met haar heerlijke lange wandelingen maakt en  leuke activiteiten met dit slimme meisje gaat ondernemen. Op dit moment logeert SADIE bij een gastouder, waar zij de basis heeft aangeleerd.

Sadie is geen hond die goed functioneert onder de ouderwetse trainingsmethode, hierdoor wordt zij onzeker.
Sadie is een hond die graag wilt samenwerken met haar baasje, een hond om een fijne band mee op te bouwen.

Voor Sadie is het belangrijk dat het baasje inzicht heeft en voldoende tijd om samen met Sadie op pad te gaan.
Sadie is een fantastische hond, voor de ware hondenliefhebber.

Het verhaal van Sadie:
Sadie was een van de 6 honden die wij hebben kunnen redden uit het Mionesti dodingsasiel in Roemenië.
Florin haar rescuer en zijn team vertellen over Sadie dat ze erg lief is en een mensgerichte hond.
Als u opzoek bent naar een lieve hond, realiseert u dan dat vele kansarme en ongewenste honden zoals Sadie, op zoek zijn naar een lief baasje.

Zodra de juiste match is gevonden,  dit naar aanleiding van onze intake,  is er voor de uiteindelijke plaatsing een kennismaking, onder begeleiding van onze hondentrainer Denco.

SADIE

Geslacht: Teef
Type: Prachtige onbekende kruising

Leeftijd: Volgens paspoort en schatting PS geboren medio 2015

Note: In het doding-asiel worden honden express ouder geregistreerd, voor eerdere euthanasie. De kans aanwezig dat Sadie jonger is.

Formaat: Middelmaat
Kan met kinderen: Ja ons beleid > 12 jaar obv ouders
Kan met honden: Ja
Kan met katten: nee
Gevaccineerd ; Ja
Gesteriliseerd: Ja

Is SADIE niet de hond die u zoekt? Bekijk dan zeker ook onze andere leuke "Volwassen Honden" die allen een beter leven verdienen.

* KLIK HIER *

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.
Ook al is Sadie in NL, bij herplaatsing dient zij toch te acclimatiseren binnen haar nieuwe gezin en woonomgeving.

De onkostenbijdrage voor SADIE is:  € 355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit