HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » TEEFJES » ROSIE ( Kleine Middelmaat )

Rosie ( Kleine Middelmaat )

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

ROSIE ZOEKT HAAR RUSTIGE PLEKJE OM TE DUTTEN, DIT LIEVE DAMETJE GENIET VAN HAAR RUST!
Rosie is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Rosie:
(Deze volgen binnenkort)

Omschrijving Rosie:

Rosie is geen alledaagse hond. Zij is erg gesteld op haar rust, wil gewoon lekker slapen op haar kussen, en af en toe lekker in de tuin struinen en eten wanneer het tijd is. Zij is geen knuffelkont zoals de meeste honden en vraagt er zelfs niet om.

Ze heeft teveel meegemaakt bij haar vorige baasje, en was ook naar het asiel gebracht om te euthanaseren.

Ondanks dat Rosie het liefst op haar zelf is verdiend ze toch een warm mandje, en een huisje waar zij zichzelf mag zijn. Lekker slapen en niemand die iets van haar verwacht.

Rosie word niet geplaatst bij kinderen, die drukte kan zij niet aan. Helaas kan Rosie niet aan de riem lopen dus een tuin is een vereiste voor Rosie.

Bent u Rosie haar lieve nieuwe baasje die niets verlangt van Rosie, en haar alle tijd en ruimte geeft om te kunnen zijn wie zij is. Het niet erg vind dat Rosie haar behoefte kan doen in de tuin.

Het verhaal van Rosie:

(rescuer/verzorgster (Luiza Kupan)

Rosie is door haar vorige baas naar het Gemeente asiel gebracht om in te laten slapen.
Rosie werd niet vriendelijk behandeld en afgedankt als oud vuil.
Gelukkig kreeg zij de kans om met Luiza mee te gaan naar haar privé asieltje

Luiza heeft ons gevraagd om voor haar toch een "thuis" te zoeken met een warm mandje en haar laatste jaren nog  liefde mag beleven.

Heeft u serieuze interesse? Heeft u voldoende tijd en geduld voor de begeleiding voor deze lieverd?
Dan nodigen wij u uit ons online Intake-formulier in te vullen.
Zie hiervoor de blauwe Button op deze pagina.

Zodra de juiste match voor Rosie is gevonden reist zij met het door ons geselecteerde officiële Trace dierenvervoer naar u toe.
In haar geboorteland Roemenie heeft Rosie geen schijn van kans op een veilig en beter leven.
Daarom is aan onze stichting gevraagd, opzoek te gaan naar een nieuwe familie.

ROSIE

Geslacht: Teefje

Leeftijd: Geboren  2011/2012 ongeveer 9 a 10 jaar

Formaat: Kleine middelmaat

Energie: Laag

Type: Onbekende Kruising

Sociaal:  Ja, dient te acclimatiseren binnen nieuwe situatie.

Kan met kinderen: Ons beleid > 12 jaar, echter wordt Rosie niet binnen een gezin geplaatst met  kinderen.

Kan met honden: Ja

Hondenmaatje nodig: Nee

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Is Rosie niet de hond die u aanspreekt? Bekijk dan zeker ook onze andere leuke bemiddelings-honden HIER op de website.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De onkostenbijdrage voor Rosie is:  € 295,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, bijdrage in de kosten voor opvang en vervoer naar Nederland.
Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.