HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » TEEFJES » PAIGE (OFFLINE)

PAIGE (Middelmaat)

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

PAIGE WIE WILT MET DIT VERLEGEN MEISJE
Paige is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Paige

Met geduld en liefde steeds een stapje verder. De hand aanraken zonder iets lekkers is een volgende stap!
Paige bekijkt alles eens goed

Paige komt even kijken of er iets lekkers in die hand zit. Aanraking vindt ze nog heel spannend
Iets lekkers lust ze wel
Het is allemaal nog wel een beetje spannend.

Paige is samen met haar zusje Pippa en broertje Pepper in een asieltje geboren. Mama Mary is geadopteerd maar de pupjes bleven achter. Pippa kent dus alleen maar haar kenneltje.

Ondanks dat is ze een meisje die heel graag contact wilt maken met mensen, maar vind het heel erg spannend. Honden is ze vriendelijk tegen en een vereiste is ook een stabiele hond waar Paige zich aan op kan trekken.

Paige haar broer en zus hebben samen pret genoeg. De verzorger Alex van Ringoland waar de honden verblijven, offert zijn vrije tijd op om Paige Pepper en Pippa te leren dat mensen juist het beste met hun voor hebben. Bekijk de video waar ze langzaam aan wat lekkers uit zijn hand nemen.

Paige kan nog niet aan de riem lopen en zal alles vanaf de basis dienen te leren. Paige heeft een huis nodig waar ruimte is, waar zij lekker buiten kan liggen en haar behoeftes daar te doen.

Wij zoeken voor Paige een baas met ervaring en inzicht in de hondentaal. Een baas die begrijpt dat er veel liefde, tijd en geduld nodig is, en Paige in haar eigen tijd mag acclimatiseren en leren.

Heeft u serieuze interesse? Vul het intake formulier in, deze kunt u vinden op onze website. Match is altijd prioriteit voor bemiddeling.

Het verhaal van Paige:

Op 24 december 2018, op kerstavond, redde een contact van ons het hoogzwanger vrouwtje Mary. Gelukkig werd zij warm en veilig opgevangen, en eind december 2018 beviel Mary van haar kindjesPaige haar broertje en zus kennen tot nu toe alleen het asiel. Dat is waar ze geboren zijn en wij gunnen ze zoveel meer.

Paige heeft in haar geboorteland Roemenië geen enkele kans op een veilig en liefdevol leven.

Zodra de juiste match is gevonden voor Paige mag zij afreizen met de happy-bus naar Nederland.

PAIGE

Geslacht: Teef

Leeftijd: geboren medio :  eind december 2018

Formaat: Middelmaat

Type: Leuke onbekende kruising

Energie niveau: Gemiddeld

Sociaal, Ja, ze is heel erg verlegen en  dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Onbekend, we plaatsen haar niet in een drukke (gezins-)situatie

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst:  Nee, een stabiel hondenmaatje gewenst

Kan met katten: Onbekend,

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage is: 355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst