HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » TEEFJES » NINA ( Middelmaat )

NinA ( Middelmaat )

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

LIEVE NINA EEN OUDER MEISJE ZOEKT EEN LIEF BAASJE WAAR HIJ ZIJN OUDE DAG SAMEN DOOR MAG BRENGEN
Nino is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van
(Deze volgen binnenkort)

Zodra er nieuw beeldmateriaal beschikbaar is, plaatsen wij deze zsm hier op de website

Omschrijving van Nina:

Lieve Nina is een zachtaardig vriendelijk ouder hondje.
Binnen een nieuwe situatie zal zij eerst de kat uit de boom kijken.
Zodra als het ijs is gebroken is,  is NINA  een lief maatje.`

In het asiel geniet NINA met volle teugen van liefdevolle aandacht van de vrijwilligers.

Nina verblijft nog in het gemeente asiel maar word regelmatig bezocht door Luiza onze rescue-er of de verzorgers.

Nina heeft een lief baasje nodig de niets van haar verlangt, af en toe een wandelingetje of samen genieten in de tuin.
Gezelligheid  samen met het baasje en een welverdiend eigen zachte mand, is immers veel beter dan logeren binnen een kil en koud asiel.

Nina is  geschikt voor ouderen en minder actieve baasjes,  waar zij op haar eigen tempo mag gaan acclimatiseren.

Het is niet bekend of Nina aan de riem kan lopen maar met oefenen lukt dit zeker.
Hoe u dit oefent. staat uitgelegd binnen de Handleiding Rescue-hond, (KLIK HIER)

Bent u dat lieve baasje die Nina nog een warme oude dag gunt?  Nina in haar waarde laat, dan nodigen wij u uit om ons intake-formulier, zie hiervoor de blauwe button rechts boven deze pagina, in te vullen

Het verhaal van Nina: (rescuer/verzorgster Luiza Kupan)

Nina verblijft in het het gemeente asiel nadat haar baasje niet langer zin had om voor lieve Nina te zorgen.
Ons contact en rescue-er Luiza komt met regelmaat in dit  asiel maar kan helaas op dit moment geen extra honden opvangen,
omdat zij geen ruimte meer heeft thuis.

Nina is een zachtaardige lieve  hond die nu haar tijd verdoet met in een hoekje te liggen, zij mist een liefdevol baasje en heeft last van de vele prikkels binnen dit asiel.

Nina verdient haar ware baasje, om  samen te genieten van elkaars gezelschap en de kleine dingen die het hondenleven voor Nina, mooi maken

Luiza heeft gevraagd een huisje voor Nina te zoeken.
De koude situatie waarin  hij nu in verblijft is niet bevorderlijk voor haar  lijfje.

Heeft u serieuze interesse? Heeft u voldoende tijd en geduld voor de begeleiding voor deze leuke hond?
Dan nodigen wij u uit ons online Intake-formulier in te vullen.
Zie hiervoor de blauwe Button op deze pagina.

Zodra de juiste match voor Nina is gevonden reist zij met het door ons geselecteerde officiële Trace dierenvervoer naar u toe.
In zijn geboorteland Roemenië heeft Nino geen schijn van kans op een veilig en beter leven.
Daarom is aan onze stichting gevraagd, opzoek te gaan naar een nieuwe familie.

NINA

Geslacht: Teefje

Leeftijd: Geboren, geschat door de dierenarts verbonden aan dit asiel 01/01/2011, kans is aanwezig dat Nina iets jonger is.

Formaat: Middelmaat

Energie: Laag

Type: Prachtige onbekende kruising

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen:  Ons beleid > 12 jaar echter plaatsen wij NINO niet binnen een gezin met kinderen en/of drukke situatie.

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst: Ja

Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Is NINA niet de hond die u zoekt? Bekijk dan zeker ook onze foto-pagina met leuke en lieve honden die allen een beter leven verdienen.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kan zijn.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De onkostenbijdrage voor Nina is:  € 225,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, bijdrage in de kosten voor opvang en vervoer naar Nederland.
Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.