HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » TEEFJES » NICOLE ( Middelmaat )

Nicole ) Middelmaat )

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

NICOLE LIEVE HOND MET ZACHT KARAKTER, WAAR STAAT HAAR MANDJE?

Nicole is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Nicole

Omschrijving Nicole:

Nicole is nog niet lang in het prive asieltje van Crina, ze is een heel lief meisje met een zacht karakter
en heeft een baasje nodig die haar hierin begrijpt.
Nicole vind alles nog wel spannend, maar laat ook haar welwillendheid zien en daarom geven haar verzorgsters  haar tijd en liefde zodat zij kan bijkomen van haar eerdere avontuur.

Wij zoeken voor Nicole, een lief en geduldig baasje, die haar in haar waarde laat en inzicht heeft in de hondentaal.
Begrijpt wat haar behoeftes zijn en haar in eigen tempo wilt  begeleiden in haar nieuwe leventje.
Geduld liefde en tijd is heel belangrijk.

Nicole kan nog niet aan de riem lopen, maar met onze uitleg binnen "de Handleiding Rescue-hond (Klik hier)" komt dit goed

Het zou fijn zijn als er voor Nicole al er een lief hondenmaatje aanwezig is maar is geen must.

Match is altijd een prioriteit voor bemiddeling.

Het verhaal van Nicole (Rescuer/verzorgster Crina Maria)

Nicole is als ongewenst door haar vorige eigenaar, achtergelaten aan een drukke autoweg, met veel vrachtverkeer.
Drie weken langs is onze rescuer Crina elke dag naar de plek gereden waar Nicole eerder was achtergelaten.
Helaas was dit een gevaarlijke plek langs de auto weg waar ze elk moment aangereden kon worden,
voor Nicole een angstaanjagende situatie, waar zij totaal niets van begreep.
Crina bracht haar elke dag eten op dezelfde plek.
Nicole begon Crina langzaam te vertrouwen en zo kon Crina haar meenemen naar haar eigen prive asieltje,
waar Nicole met liefde wordt verzorgd en waar zij ontpopt tot een lief zachtaardig meisje.

Heeft u serieuze interesse? Heeft u voldoende tijd en geduld voor de begeleiding voor deze leuke hond?
Dan nodigen wij u uit ons online Intake-formulier in te vullen.
Zie hiervoor de blauwe Button op deze pagina.

Zodra de juiste match voor Nicole is gevonden reist zij met het door ons geselecteerde officiële Trace dierenvervoer naar u toe.

In haar geboorteland Roemenie heeft Nicole geen schijn van kans op een veilig en beter leven.
Daarom is aan onze stichting gevraagd, opzoek te gaan naar een nieuwe familie.

NICOLE

Geslacht: Teefje

Leeftijd: Geschat door de dierenarts medio geboren in 2020

Energie niveau: Gemiddeld

Formaat: Middelmaat

Type: Prachtige onbekende kruising

Sociaal: Ja, wel acclimatiseren binnen nieuwe situatie.

Kan met kinderen: Ja,  ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan als enige hond worden geplaatst:  Ja, maar een stabiel lief hondenmaatje zou fijn zijn.

Europees paspoortje: Ja

Gecastreerd: Ja

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kan zijn.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De onkostenbijdrage voor Nicole is:  € 395,00 euro

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, bijdrage in de kosten voor opvang en vervoer naar Nederland.
Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.