MUPPY & BUDDY ( Klein )

• 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

WIE GEEFT DEZE TWEE KLEINE SCHATJES SAMEN EEN MOOIE TOEKOMST?
Muppy & Buddy zijn gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video van Muppy & Buddy

Omschrijving van Muppy & Buddy  :

MUPPY is het teefje

Muppy is een heel vriendelijk en lief aanhankelijk hondje, zij komt graag naar je toe en wil graag knuffels van de verzorgsters.

Zij speelt nog graag ondanks dat zij al een iets ouder meisje is.

Muppy heeft een oud breukje aan haar voorpootje, maar zij doet er alles mee.

De dierenarts heeft het nagekeken, maar zij ondervind er geen last van.
Muppy kent lopen aan de riem, maar dit dient binnen een nieuwe situatie, rustig opgebouwd te worden binnen haar nieuwe omgeving.

BUDDY is een lief reutje

Buddy is een heel vriendelijk en lief aanhankelijk hondje,
komt graag naar je toe, en wil graag knuffels van de verzorgsters.
Hij speelt nog graag ondanks dat het al een iets ouder ventje is.

Buddy, kent lopen aan de riem, maar dit dient binnen een nieuwe situatie, rustig opgebouwd te worden binnen zijn nieuwe omgeving.

Beide hondjes zijn mensgericht en ontzettend lief.

Voor Muppy & Buddy zoeken wij lieve baasje waar zij samen welkom zijn en alsnog samen gelukkig mogen zijn

Ze zijn erg gehecht aan elkaar en wij hopen natuurlijk dat ze samen kunnen blijven.

Wie haalt deze schatten uit het prive asieltje? Waar zij buiten dienen te leven, ook in de koude winterperiode die binnenkort aanbreekt..

Het verhaal van Buddy & Muppy
(verzorgster/rescuer Crina Maria)

Beide hondjes horen bij elkaar, zij hadden samen eerder een baasje.
Ons contact Crina trof Muppy en Buddy samen op straat aan. Na wat mensen gesproken te hebben kwam men erachter dat deze twee altijd bij elkaar hadden gewoond, maar door de eigenaar na de verkoop van zijn huis op straat waren gegooid.
Gelukkig zitten ze nu samen in een kenneltje bij Crina.

De verzorgster wil ze zo snel mogelijk een nieuwe huisje vinden voor beide, maar is vaak voor 2 hondjes moeilijk. Toch hopen wij dat we dit lieve baasje vinden en ze bij elkaar mogen blijven.

Heeft u serieuze interesse? Heeft u voldoende tijd en geduld voor de begeleiding voor deze leuke hondjes?
Dan nodigen wij u uit ons online Intake-formulier in te vullen.
Zie hiervoor de blauwe Button op deze pagina.

Zodra de juiste match voor Muppy & Buddy is gevonden reizen zij het door ons geselecteerde officiële Trace dierenvervoer naar u toe.

In hun geboorteland Roemenië hebben zij geen schijn van kans op een veilig en beter leven.

Daarom is aan onze stichting gevraagd, opzoek te gaan naar een nieuwe familie.

Muppy en Buddy

Geslacht: Vrouwtje en mannetje

Leeftijd: Geboren 2014/2015 vastgesteld door dierenarts

Formaat: KleinType: Onbekende kruisingen

Sociaal: Ja, dient wel te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezin)situatie

Europees paspoortje: Ja

Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  samen met u kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match zijn.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De onkostenbijdrage voor Muppy & Buddy  is samen :  € 590,00 Euro

Bestaande uit 2x 145,00 euro reiskosten

Bijdrage voor de gemaakte dierenartskosten en verzorging 2x 150,00

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, bijdrage in de kosten voor opvang en vervoer naar Nederland.
Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.