HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » TEEFJES » MULAN (Grote middelmaat)

MULAN ( Grote Middelmaat )

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

BIJ WIE IS MULAN WELKOM? Haar broer heeft een baasje gevonden, het was de bedoeling om ze samen te plaatsen, maar helaas is dit niet gelukt. Nu haar broer inmddels bij zijn nieuwe baasje is, mist Mulan hem verschrikkelijk en is erg verdrietig. zij is alleen achtergebleven in haar kennel waar zij eerder samen met haar broer Kayu verbleef.

Mulan zijn gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Mulan en Kayu
Broer en zus met elkaar aan het spelen

Omschrijving  Mulan:

Mulan zat samen met haar broer Kayu in een kenneltje bij Crina. Kayu en Mulan zijn broer en zus en zitten al van pup af aan bij elkaar. Kayu en Mulan spelen graag en kroelen met de verzorgers zodra deze hun kenneltje betreed.
Voor Mulan zou het erg leuk zijn als er een hondenmaatje aanwezig is die een speelmaatje/vriendin als Mulan kan waarderen.

Wij zoeken voor Mulan baasjes die ervaring en inzicht hebben met dit ras, en weten wat een hond als Mulan nodig heeft.

Mulan is geen hond voor alleen een blokje om, zij is een slimme hond die behoefte heeft aan uitdaging en hersenwerk.
Mulan kan aan de riem lopen, maar dient wel meer geoefend te worden in zijn nieuwe situatie.

Heeft u serieuze interesse? Heeft u voldoende tijd en geduld voor de begeleiding voor deze honden?
Dan nodigen wij u uit ons online Intake-formulier in te vullen.
Zie hiervoor de blauwe Button op deze pagina.

Het verhaal van Mulan

(Rescuer/verzorgster Crina Maria

Kayu en zijn zuster Mulan zijn achtergelaten in de public shelter. Bij hun vorige eigenaar zaten ze vast aan de ketting buiten. Crina heeft ze beide meegenomen. Het wordt tijd dat Kayu en zijn zuster een eigen "thuis" krijgen. Crina heeft ons gevraagd een fijne familie voor broer en zus te zoeken.

Wij duimen voor Mulan dat zij net als haar broer het geluk gaat vinden, en niet langer alleen hoeft te zijn.

Zodra de juiste match voor Mulan is gevonden reist zij met het door ons geselecteerde officiele Trace dierenvervoer naar u toe.

In haar geboorteland Roemenie heeft Mulan geen schijn van kans op een veilig en beter leven.

MULAN
Geslacht: Teef
Leeftijd: Geboren in 2018 (in de asielen worden de honden ouder geschat ivm euthenasie)
Formaat: Grote middelmaat
Type: Kruising Husky
Energie: Gemiddeld/hoog
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar o.b.v. ouders/verzorgers. Wij plaatsen Mulan niet bij een druk gezin met jonge kinderen.
Hondenmaatje nodig: Ja
Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet impulsief en vragen u daarom ons  Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kan zijn.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De onkostenbijdrage voor Mulan is:  € 395,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, bijdrage in de kosten voor opvang en vervoer naar Nederland.
Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.