HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » TEEFJES » MOLLY ( Klein- Kleine middelmaat )

MOLLY     ( Klein / Kleine Middelmaat )

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

SPEELSE MOLLY, KNUFFELT GRAAG EN IS GEK OP MENSEN.
Molly is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van
Vrolijke Molly daagt Luiza uit voor en spelletje
Vrolijke Molly is blij

Omschrijving Molly:

Molly is een vrolijk, vriendelijk hondje.
Zij is gek op mensen, speelt en wandelt graag.
Samen gezellig wandelen, om daarna met een heerlijke kauwsnack te genieten,  kortom Molly geniet van het leven en leert graag samen met haar baasje. Zij is een slim en ondernemend meisje die van het buiten zijn geniet.

Molly kan heel goed met andere honden opschieten,.
Voor Molly is een lief en rustig hondenvriendje de beste match, niet een hond die continue uitdaagt met veel energie.
Een lieve hond om samen mee op te trekken, een maatje, is belangrijk voor Molly.

Voor Molly zijn wij op zoek naar haar baasje die samen met haar een band voor het leven wilt opbouwen, samen leren, samen genieten.
Wilt u samen met Molly genieten en gunt u haar een warm mandje ?
Vul dan ons intake-formulier in.

Molly kan aan de riem lopen, maar binnen een nieuwe situatie zal dit ook nog rustig opgebouwd dienen te worden.
HIER leest u hoe u dit dient te begeleiden binnen het proces van Acclimatiseren

Het verhaal van Molly:

(rescuer/verzorgster Luiza Kupan)

Molly is een hondje die door ons contact Luiza, is weggehaald uit het gemeente asiel.
Molly smeekte om enige aandacht en was erg aanhankelijk en bleef haar maar volgen.
Binnen een asiel in Roemenië is er geen tijd, geen aandacht en geen goede zorg voor de honden die daar verblijven...
Molly voelde goed aan dat Luiza haar kon helpen.
Aan ons is gevraagd of wij voor dit lieve hondje op zoek wilde gaan voor een eigen mandje.
Waarschijnlijk is ze door haar vorige baas naar dit asiel gebracht.

Heeft u serieuze interesse? Heeft u voldoende tijd en geduld voor de begeleiding voor deze leuke hond?
Dan nodigen wij u uit ons online Intake-formulier in te vullen.
Zie hiervoor de blauwe Button op deze pagina.

Zodra de juiste match voor Molly is gevonden,  dit naar aanleiding van onze procedure en intake,  kunt u met haar kennismaken.

Molly verblijft nog maar kort in Nederland, helaas kan haar huidige baasje, Molly niet bieden wat zij zo nodig heeft en heeft daarom in samenspraak met onze stichting besloten om Molly te herplaatsen.

MOLLY

Geslacht: Teefje

Leeftijd: Geschat door dierenarts geboren medio 2018

Formaat: Klein/ kleine middelmaat

Type: Lieve onbekende kruising

Energie niveau: Gemiddeld

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins-)situatie

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst: Ja

Kan met katten: Nee

Gevaccineerd; Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja

Is Molly niet de hond die u aanspreekt?
Dan nodigen wij u uit onze andere leuke volwassen bemiddelingshonden te bekijken. KLIK HIER

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kan zijn.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De bijdrage voor Molly is:  € 295,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, bijdrage in de kosten voor opvang en vervoer naar Nederland.
Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.